غذای ساده | غذاهای ایتالیایی فقط مربوط به پیتزا و پاستا مارگریتا نیست! برای کشف طعم های جدید ایتالیایی با ما سفر کنید

طعم های جدید ایتالیایی فراتر از پیتزا و پاستا را کشف کنید. برای چشیدن طعم های غنی و متنوع ایتالیا سفر کنید!


آیا به دنبال چیزی جدید و هیجان انگیز در غذاهای ایتالیایی هستید؟ آیا از همان غذاهای قدیمی پیتزا و پاستا مارگریتا خسته شده اید؟

سپس دیگر نگاه نکنید! در سفری به ما بپیوندید تا طعم های پنهان و کمتر شناخته شده و در عین حال واقعا معتبر ایتالیا را کشف کنید.

اجازه دهید غذای این کشور را کشف کنیم و در قلمرو دستور العمل های خوشمزه آن شیرجه بزنیم.

از دستور العمل های سنتی ایتالیایی گرفته تا غذاهای مورد علاقه مردم محلی که شامل پیتزا یا پاستا نمی شود و البته نوشیدنی های معمولی ایتالیایی – ما همه چیز را داریم!
چرا غذاهای ایتالیایی بیشتر از پیتزا و پاستا مارگریتا است

وقتی صحبت از غذاهای ایتالیایی می شود، بسیاری از ما به پیتزا مارگریتا و انواع پاستا فکر می کنیم. اما این کشور شگفت انگیز از نظر طعم، مواد تشکیل دهنده، دستور العمل ها و تکنیک ها چیزهای بیشتری برای ارائه دارد!

پس بیایید با هم سفری داشته باشیم و تمام لذیذهای متفاوتی که غذاهای ایتالیایی ارائه می دهد را بررسی کنیم. از تخصص های منطقه ای گرفته تا تفسیرهای خلاقانه از غذاهای کلاسیک، طعم های هیجان انگیز زیادی برای کشف وجود دارد!

اگر فکر می کنید غذاهای ایتالیایی به پیتزا و پاستا مارگریتا محدود می شود، اجازه دهید شما را به سفری اکتشافی ببریم! این مقاله شما را با برخی از دستور العمل های ایتالیایی کمتر شناخته شده آشنا می کند که ذائقه شما را وسوسه می کند و مجموعه آشپزی ایتالیایی شما را گسترش می دهد.
چه آشپز خانه پرشوری باشید، چه یک غذاخور ماجراجو، اینجا برای همه چیزهایی وجود دارد. پس با ما همراه باشید تا طعم‌های بی‌نظیر غذاهای اصیل ایتالیایی را بررسی کنیم و کشف کنیم که غذاهای ایتالیایی واقعاً چقدر می‌توانند خوشمزه باشند!

بیایید سفر خود را برای کشف دستور العمل های مورد علاقه ایتالیا با یکی از نمادین ترین و سنتی ترین غذاها آغاز کنیم: risotto alla milanese. این غذای خامه ای و خوشمزه با برنج آربوریو، پیاز، کره، شراب سفید و زعفران تهیه می شود.

معمولا به عنوان غذای اول سرو می شود اما می توان از آن به عنوان غذای اصلی نیز لذت برد. حواس خود را با طعم منحصر به فرد آن لذت ببرید و اجازه دهید با ترکیب منحصر به فرد موادی که آن را بسیار خاص می کند تسخیر شوید. لذت ببرید!

عناصر:

1/2 پیاز، ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
1 1/2 فنجان برنج آربوریو
1/2 فنجان شراب سفید
4 فنجان آب سبزیجات
2 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
2 قاشق غذاخوری نخ زعفران
نمک و فلفل برای چشیدن

روش:

1. در یک قابلمه بزرگ، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا شفاف شود.

2. برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا با روغن آغشته شود.

3. شراب سفید را داخل آن بریزید و هم بزنید تا جذب برنج شود.

4. آب سبزیجات را هر بار یک فنجان اضافه کنید، مدام هم بزنید و اجازه دهید قبل از اضافه کردن مقدار بیشتری مایع جذب شود.

5. وقتی برنج پخته شد، کره، پنیر پارمزان و نخ های زعفران را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
6. با نمک و فلفل مزه دار کنید.

7. گرم سرو کنید. لذت ببرید!
کلم بروکسل بو داده با سرکه بالزامیک

کلم بروکسل برشته شده با سرکه بالزامیک یک غذای ساده و در عین حال خوشمزه ایتالیایی است که مطمئنا خوشایند است!

عناصر:

1 پوند کلم بروکسل
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
نمک و فلفل برای چشیدن

روش:

1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. ساقه های کلم بروکسل را کوتاه کرده و از وسط نصف کنید.

3. کلم بروکسل را در یک کاسه بزرگ بریزید و با روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل مخلوط کنید.

4. کلم بروکسل را روی یک ورقه پخت بپاشید و به مدت 25 دقیقه تفت دهید و یک بار تا نیمه هم بزنید.

5. گرم سرو کنید. لذت ببرید!
سالاد کاپریس

سالاد کلاسیک کاپرز ایتالیایی با گوجه فرنگی تازه، پنیر موزارلا و ریحان تهیه می شود که با روغن زیتون و سرکه بالزامیک ریخته شده است.

عناصر:

2 عدد گوجه فرنگی، ورقه شده
8 اونس پنیر موزارلای تازه، ورقه شده
1/4 فنجان برگ ریحان تازه، خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
نمک و فلفل برای چشیدن

روش:

1. برش های گوجه فرنگی و موزارلا را در ظرف سرو بچینید.

2. ریحان خرد شده را روی آن بپاشید.

3. روغن زیتون و سرکه بالزامیک را روی سالاد بپاشید.

4. با نمک و فلفل مزه دار کنید.

5. سرو کنید و لذت ببرید!
فلفل شکم پر

فلفل دلمه‌ای یک غذای سنتی ایتالیایی از فلفل دلمه‌ای تفت داده شده است که با انواع پرکننده‌ها پر شده است.

عناصر:

فلفل دلمه ای 4 عدد (هر رنگی)
1 پوند گوشت چرخ کرده
پیاز 1 عدد خرد شده
1 حبه سیر، خرد شده
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
2 فنجان برنج پخته شده
1/2 فنجان پنیر رنده شده
1/4 فنجان جعفری تازه خرد شده
1/4 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده
1 (14.5 اونس) قوطی گوجه فرنگی خرد شده، آبکش شده
روش:

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

2. فلفل دلمه ای را از طول نصف کنید و ساقه و دانه ها را دور بریزید.

3. روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

4. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و حدود 8 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود.

5. در یک کاسه بزرگ، مخلوط گوشت گاو، برنج پخته شده، پنیر رنده شده، جعفری، پونه کوهی، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

6. نصف های فلفل دلمه ای را در یک ظرف پخت 9×13 اینچی قرار دهید. با مخلوط گوشت گاو پر کنید

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید