غذای ساده | یک بیف خوشمزه برای شام یک لذت ساده، مقرون به صرفه و خوشمزه

به دنبال یک شام خوش طعم هستید که هم آسان و هم مقرون به صرفه باشد؟ جوانه های چشایی خود را با این عجایب یک گلدانی، بیف بورگینیون تحت تاثیر قرار دهید. یک غذای کلاسیک فرانسوی پر از گوشت گاو ذوب شده در دهان، سبزیجات تازه و سس بهشتی با شراب. همه اینها – فقط در چند مرحله آماده می شود و ثابت می کند که راحتی و تجمل می توانند بهترین دوستان در آشپزخانه شما باشند!


لیمو عمانی

زمان آماده سازی: 45 دقیقه
دستور تهیه گوشت گاو Bourguignon
مواد لازم (4 عدد)

2 پوند (900 گرم) کباب گوشت گاو، به مکعب های 2 اینچی بریده شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز بزرگ، خرد شده
3 هویج، پوست کنده و به قطعات 1 اینچی خرد کنید
سیر 4 حبه خرد شده
1 پوند (450 گرم) قارچ سفید، ورقه شده
1 بطری (750 میلی لیتر) شراب قرمز
2 فنجان (480 میلی لیتر) آب گوشت گاو
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری آویشن خشک
2 برگ بو
نمک و فلفل برای چشیدن
4 قاشق غذاخوری کره بدون نمک تقسیم شده
2 قاشق غذاخوری آرد
جعفری خرد شده برای تزئین

کل کالری در هر وعده: 631.5
روش

با طعم دادن به گوشت گاو با نمک و فلفل شروع کنید.
روغن زیتون را در یک فر بزرگ هلندی روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تکه های گوشت گاو را به صورت دسته ای به فر هلندی اضافه کنید و هر تکه را از هر طرف قهوه ای کنید. وقتی هر دسته به خوبی قهوه ای شد، گوشت گاو را برای بعد کنار بگذارید.
در همان قابلمه فر هلندی، پیاز خرد شده، هویج از قبل خرد شده و سیر خرد شده را اضافه کنید. پختن این سبزیجات را تا زمانی که پیاز شفاف شود ادامه دهید.
قارچ های ورقه شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بپزند تا قهوه ای به نظر برسند و شروع به خارج شدن آب قارچ معطر خود کنند.
سپس رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و یک دقیقه یا بیشتر تفت دهید تا رنگ آن تیره شود.
حالا شراب قرمز را هم بزنید. همانطور که شراب را اضافه می کنید، مطمئن شوید که تکه های قهوه ای خوشمزه ای که به ته دیگ چسبیده اند را بتراشید.
گوشت گاو قهوه ای شده را به همراه آب گوشت گاو، آویشن خشک و برگ بو را در قابلمه قرار دهید. بگذارید قابلمه بجوشد.
بعد از اینکه در قابلمه را پوشاندید، آن را در فر از قبل گرم شده با دمای 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) قرار دهید و اجازه دهید حدود 2 ساعت بپزد. در این مرحله، گوشت گاو باید نرم و آماده باشد.
برای مراحل آخر، 2 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه کوچک آب کنید. آرد را هم بزنید و به پخت ادامه دهید تا قهوه ای طلایی شود. این مخلوط را به قابلمه اضافه کنید تا سس بورگینیون غلیظ شود.
قبل از سرو کردن، 2 قاشق غذاخوری کره باقیمانده را هم بزنید تا طعمی غنی داشته باشید.
برای زیباتر شدن ظاهر ظرف و افزودن لایه آخر طعم، مقداری جعفری خرد شده را روی ظرف بپاشید و آن را داغ سرو کنید. نوش جان!
از این غذای خوش طعم و مقرون به صرفه در یک شب شلوغ هفته لذت ببرید یا آن را در مهمانی شام بعدی خود سرو کنید – در هر صورت، ذائقه شما از شما تشکر خواهد کرد.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید