غذای ساده | با دستور پخت کامل فلفل دلمه ای پر شده با سبزیجات، جوانه های چشایی خود را خوشحال کنید

رنگارنگ و سالم، دستور پخت فلفل دلمه شکم پر با کینوا، جوانه های چشایی شما را قلقلک می دهد در حالی که در برنامه شلوغ شما قرار می گیرد! ترکیبی لذت بخش از کینوا سالم، سبزیجات پر جنب و جوش، پنیر خوش طعم، و ادویه های عجیب و غریب، همه در یک فلفل دلمه ای برشته تودرتو. این یک غذای سریع، مقرون به صرفه و خوشمزه است که مطمئناً تحت تأثیر قرار می دهد. سالم نیز می تواند خوش طعم باشد!


غذای ساده

فلفل دلمه ای شکم پر با کینوا
مواد لازم (4 عدد)

4 عدد فلفل دلمه ای بزرگ (هر رنگی)، سرها را بریده و دانه ها را جدا کنید
1 فنجان کینوا پخته شده (170 گرم)
1 فنجان لوبیا سیاه (170 گرم)، آبکش کرده و آبکشی کنید
1 فنجان ذرت (170 گرم)، آبکش کرده و آبکشی کنید
1 پیاز قرمز کوچک، خرد شده
2 حبه سیر، خرد شده
1 فنجان گوجه فرنگی خرد شده (170 گرم)
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 فنجان پنیر چدار رنده شده (115 گرم)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه، خرد شده

کالری در هر وعده: 340
روش

فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
فلفل دلمه ای را به سمت بالا، روی یک ورقه پخت قرار دهید. روغن زیتون بپاشید و در فر از قبل گرم شده حدود 20 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
در حالی که فلفل ها در حال تفت هستند، روغن زیتون باقی مانده را در تابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز شفاف شود.
کینوآ پخته شده، لوبیا سیاه، ذرت، گوجه فرنگی، زیره، پودر چیلی، نمک و فلفل را به ماهیتابه اضافه کنید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند و حدود 5 دقیقه بپزند تا کاملا داغ شوند.
ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و نیمی از پنیر رنده شده را با آن مخلوط کنید.
فلفل دلمه ای را از فر خارج کرده و با احتیاط از مخلوط کینوا پر کنید. پنیر باقی مانده را روی آن بپاشید.
فلفل ها را به فر برگردانده و 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر آب شود و حباب بزند.
قبل از سرو با گشنیز تازه بپاشید. از فلفل دلمه ای پر شده با کینوا لذت ببرید!
این دستور تلفیقی کامل از طعم و مواد سالم است. پر کننده است و در عین حال سبک است و پنیر ذوب شده لایه ای از لذت را اضافه می کند.

ایده آل برای شب های شلوغ هفته یا برای تحت تاثیر قرار دادن مهمانان شام با مهارت های آشپزی خود. لذت ببرید!

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید