کلوچه زغال اخته نارنجی
اگر طرفدار طعمهای تند و مرکباتی هستید که با زغالاختههای شیرین و ترش ترکیب شدهاند، پس این مافینهای نارنجی کرن بری را باید امتحان کنید!
درست کردن آنها بسیار ساده است و میتوان آنها را در یک لحظه درست کرد، برای صبحهای شلوغ روزهای هفته یا یک برانچ آخر هفته مناسب است. این دستور غذا با حداقل مواد اولیه مقرون به صرفه و فوق العاده خوشمزه است.
مواد لازم (4 عدد)
2 فنجان آرد همه منظوره (حدود 250 گرم)
شکر 1 پیمانه (حدود 200 گرم)
1.5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر (حدود 7 گرم)
1 قاشق چایخوری نمک (حدود 5 گرم)
0.5 قاشق چایخوری جوش شیرین (حدود 2.5 گرم)
2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده (حدود 30 گرم)
تخم مرغ 1 عدد (حدود 60 گرم)
0.75 فنجان آب پرتقال (حدود 180 میلی لیتر)
1 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده (حدود 6 گرم)
1.5 فنجان زغال اخته خشک (حدود 150 گرم)
کالری در هر وعده: تقریباً 350
روش
فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
یک قالب مافین را چرب کنید یا آن را با فنجان های کاغذی مافین بپوشانید.
در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر تخم مرغ را با همزن بزنید سپس آب پرتقال، کره ذوب شده و پوست پرتقال رنده شده را با هم مخلوط کنید.
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا مرطوب شوند.
قره قاط را داخل آن بریزید.
دو سوم فنجان های مافین را با خمیر پر کنید.
به مدت 18 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان داخل مافین تمیز بیرون بیاید، بپزید.
قبل از اینکه مافین ها را از تابه در یک توری سیمی بردارید، اجازه دهید 5 دقیقه خنک شوند.
شما آن را دارید! مافین های لذیذ، مرطوب و معطر کرن بری نارنجی که طراوت پرتقال و شیرینی کرن بری را در خود جای داده است.
از آن به عنوان یک صبحانه لذت بخش لذت ببرید یا با یک فنجان چای برای یک میان وعده بعد از ظهر رضایت بخش از آن لذت ببرید.
درست کردن مافین کرن بری پرتقال سالم تر
برای کسانی که به دنبال جایگزین سالم تری هستند، می توانید چند تغییر در دستور پخت سنتی کلوچه پرتقالی کرن بری ایجاد کنید.
به جای شکر سفید، از شکر نارگیل یا عسل به عنوان یک شیرین کننده طبیعی استفاده کنید.
می توانید آرد همه منظوره را با آرد گندم کامل یا آرد بادام جایگزین کنید.
برای کره، از سس سیب یا ماست یونانی استفاده کنید. این نه تنها محتوای چربی را کاهش می دهد بلکه پروتئین اضافی را نیز اضافه می کند.
در نهایت برای کاهش قند از کرن بری تازه به جای خشک شده استفاده کنید.
نگهداری مافین کرن بری پرتقال
پس از پخت، مافین کرن بری نارنجی را می توان تا دو روز در دمای اتاق یا به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد.
اگر بخواهید بعداً از آنها لذت ببرید، تا سه ماه خوب یخ می زنند. برای نگهداری، بگذارید کاملا خنک شوند. سپس، آنها را در یک ظرف دربسته یا کیسه پلاستیکی قابل مهر و موم قرار دهید.
وقتی برای لذت بردن از مافین آماده شدید، به سادگی اجازه دهید یک شب در یخچال یخ بزند.
پیشنهادات سرو برای مافین کرن بری نارنجی
مافین کرن بری نارنجی به تنهایی خوشمزه است، اما می توان آن ها را با همراهی های مختلف نیز سرو کرد.
برای یک صبحانه مقوی، آنها را با تخم مرغ و بیکن مخلوط کنید.
برای یک میان وعده شیرین و خوش طعم، آنها را با پنیر خامه ای امتحان کنید. همچنین میتوانید آنها را با برشهای پرتقال و کرن بری تازه برای طعم و مزه بیشتر تزئین کنید.
در مورد نوشیدنی ها، این مافین ها با یک فنجان قهوه در صبح یا چای در عصر عالی هستند.