فسارا علیزاده اظهار کرد: عطر و طعم ارگانو فوق العاده بوده و برای سلامتی فواید بسیاری دارد.
وی ادامه داد: ارگانو حاوی دو ترکیب قدرتمند به نامهای کارواکرول و تیمول است که ویژگیهای ضد باکتریایی و ضد قارچی دارند.
علیزاده افزود: این گیاه دارویی از ویژگیهای آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی، ضد میکروبی، ضد نفخ، ادرارآور، معرق و خلط آور است.
این کارشناس گیاهپزشکی عنوان کرد: از این گیاه میتوان برای درمان سرماخوردگی، رفع گرفتگی بینی، تقویت سیستم ایمنی بدن، رفع گرفتگیهای قاعدگی، بهبود سلامت قلب، کاهش خستگی آدرنال و مبارزه با دندان درد استفاده کرد.
وی بیان کرد: ارگانو در پیشگیری و درمان قند خون بالا مؤثر است.
علیزاده عنوان کرد: شما میتوانید مقداری ارگانو خشک شده را در سوپها، سالادها، یا اسموتیها اضافه کنید تا هر چه بیشتر عطر و طعم آنها را بهتر کنید و همچنین، میتوانید روزانه چای ارگانو بنوشید.
این کارشناس گیاه پزشکی تصریح کرد: برای تهیه این چای سه قاشق چایخوری برگ ارگانو را در یک فنجان آب داغ بریزید و اجازه دهید پنج تا ۱۰ دقیقه به همان حالت باقی بماند. چای را صاف کرده و بنوشید.