🔥268

یه عمر اشتباه زرشک و کشمش و میشستیم | ترفند جادویی خیس کردن و شستن زرشک و کشمش

اگر می‌خواهید زرشک خوشرنگ و براق مجلسی تهیه کنید، باید برخی نکات مهم را درباره تفت دادن زرشک بدانید؛ پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. ۱ – مهم‌ترین نکته برای داشتن زرشک خوب و خوشرنگ این است که همیشه زرشک خشک را داخل فریزر نگهداری کنید تا زرشک با گذشت زمان کدر و بدرنگ نشود. ۲ – برای شستن زرشک باید به این نکته توجه کنید که زرشک با یک بار زیر آب گرفتن تمیز نمی‌شود. برای شستن زرشک ابتدا زرشک‌ها را پاک کنید و در یک صافی یا الک بریزید. الک را روی یک قابلمه یا…


ترفند خانه داری

اگر می‌خواهید زرشک خوشرنگ و براق مجلسی تهیه کنید، باید برخی نکات مهم را درباره تفت دادن زرشک بدانید؛ پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

۱ – مهم‌ترین نکته برای داشتن زرشک خوب و خوشرنگ این است که همیشه زرشک خشک را داخل فریزر نگهداری کنید تا زرشک با گذشت زمان کدر و بدرنگ نشود.

۲ – برای شستن زرشک باید به این نکته توجه کنید که زرشک با یک بار زیر آب گرفتن تمیز نمی‌شود. برای شستن زرشک ابتدا زرشک‌ها را پاک کنید و در یک صافی یا الک بریزید. الک را روی یک قابلمه یا کاسه قرار بدهید و زیر شیر آب بگیرید. بعد از چند دقیقه اگر الک را بلند کنید، می‌بینید که داخل کاسه پر از شن‌ریزه شده است. این کار را باید تا جایی ادامه بدهید که آب باقی مانده داخل کاسه کاملاً تمیز باشد. توجه داشته باشید که زرشک نباید برای مدت طولانی داخل آب خیس بماند؛ زیرا بافتش از بین می‌رود و هنگام سرخ کردن شل و لهیده خواهد شد.

۳ – اگر دوست دارید عطر زرشک شما توی خانه بپیچد، قبل از سرخ کردن دو قاشق غذاخوری گلاب به آن بزنید.

۴ – برای سرخ کردن زرشک حتما از ترکیب روغن و کره استفاده کنید؛ زیرا کره موجب روشن شدن و خوشرنگ شدن زرشک می‌شود. همچنین مراقب باشید روغن و کره بیش از حد داغ نشود. اگر روغن خیلی داغ باشد، زرشک هنگام تفت دادن می‌سوزد و بد رنگ و بد طعم خواهد شد.

۵ – اگر دوست دارید زرشک بعد از سرخ شدن حالت شیشه‌ای و براق داشته باشد، حتما به اندازه دو قاشق مرباخوری شکر به آن اضافه کنید. اضافه کردن شکر به زرشک همچنین طعم ترش زرشک را کم می‌کند.

۶ – بعد از اینکه زرشک آماده شد و اجاق گاز را خاموش کردید، زعفران دم کرده را به زرشک اضافه کنید تا عطر و طعمش تکمیل شود.

کشمشها را در یک ظرف اب ریخته و یک قطره مایع ظرفشویی بدون بو کف دستتان بریزید , کف درست کنید و با همان دست کشمش ها را زیر و رو کنید .حالا اب را که تیره رنگ شده خالی کنید و دوباره ظرف را پر از اب کنید .

چند بار تکرار کنید تا اب کاملا شفاف شود. کشمش ها را در یک ابکش ریخته , زیر شیر اب گرفته و آبکشی کنید. در همان ابکش هم به راحتی دوباره خشک شده و به حالت اول بر میگردد و یا روی یک دستمال پهن کنید.( نکته مهم در شستن کشمش ان است که اصلا کشمش را در اب خیس نکنید یا زیاد در اب مکث نداشته باشد. چون با جذب اب کیفیت ان تغییر میکند و خشک شدن انها هم طولانی میشود.

روش دوم اینک توابکش بریزیم و هر یک ربع بشوریم
روش دوم بهتره چون رنگ زرشک ثابت باقی میمونه

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید