مواد لازم:
۲ سیب زمینی متوسط
۶ قاشق چایخوری نشاسته ذرت
۱ تخم مرغ (اختیاری)
نمک و فلفل پودر سیر و پیاز (به مقدار لازم)
پیازچه خرد شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده
مرحله اول
برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده رستورانی اولین نکته ای که باید رعایت کنیم این است از سیب زمینی های درشت و با کیفیت استفاده کنیم. ابتدا سیب زمینی را به صورت خلالی با اندازه های یکسان خرد می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله یک قابلمه آب جوش روی حرارت قرار می دهیم و یک قاشق چایخوری نمک داخل آب جوش می ریزیم. در ادامه سیب زمینی ها را داخل قابلمه آب جوش می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم تا سیب زمینی ها نیم پز شوند.
مرحله سوم
پس از ۵ دقیقه سیب زمینی ها را آبکشی می کنیم و برای اینکه سرعت کار بالا برود روی یک دستمال حوله ای تمیز می چینیم تا سریعتر خشک شوند. حالا سیب زمینی را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
با دست سیب زمینی ها را زیر و رو می کنیم تا ادویه ها به تمام قسمت های سیب زمینی ها برسد. البته می توانید نمک و فلفل سیاه را پس از سرخ کردن هم اضافه کنید، ولی به این صورت ادویه ها به خورد سیب زمینی می روند.
مرحله پنجم
در این مرحله داخل یک ظرف گود مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم و صبر می کنیم تا کاملا داغ شود. زمانی که سیب زمینی ها را داخل روغن می ریزیم باید روغن اطراف سیب زمینی ها قل بزند و کاملا داغ باشد.
مرحله ششم
پس از پنج دقیقه سیب زمینی ها را از روغن خارج می کنیم و روی توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس باید یک بار دیگر سیب زمینی ها را داخل روغن با حرارت بسیار بالا سرخ کنیم تا خشک و طلایی شوند.
مرحله هفتم
یکی از مهم ترین دلایلی که سیب زمینی های بیرونی خشک و کرانچی می شوند همین حرارت بالای روغن و سرخ کردن دو دو نوبت می باشد. پس از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند آنها را مجددا داخل توری فلزی می ریزیم تا روغن اضافی شان خارج شود، سپس با سس دلخواه سرو می کنیم.
سلما
من بیشتر مواقع درست میکنم عالی میشه ،البته من در یک مرحله سرخ میکنم
سلما
من بیشتر مواقع درست میکنم عالی میشه
حسین
سَم خالص!!!
زف
کشتید مارا ازبس گفتید تمام عمراین کارو اشتباه انجام دادید اون کارواشتباه انجام دادید یه کم ابتکاراخه چقدر تکراری
علی
به دلیل مصرف بالای روغن این ایده بدرد نمیخوره
ناشناس
ارهههه
آرام
این سیب زمینی مصریه
سید رضا
اگر میخواستیم خورشت سبزی درست کنیم اینقدر زحمت نداره
حمیدرجب زاده
آموزنده هستند خسته نباشید
ناشناس
چقد سخت سیب زمینی رستورانی
سیده زینب
طرزسرخ کردن سیب زمینی عااااالی بودممنون اززحمات شما
ناشناس
میخواستیم کباب کوبیده رستورانی هم درست کنیم اینقدر زحمت نداشت