برای تهیه سالاد شیرازی مجلسی ابتدا خیارها را می شوییم، سپس سر و ته خیارها را جدا می کنیم و به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم. خیار خرد شده را داخل ظرف سالادخوری می ریزیم، در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم و به همین صورت خرد می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنیم.
در این مرحله پیاز را پوست می گیریم و به صورت نگینی ریز خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه می کنیم. مواد تشکیل دهنده سالاد شیرازی اصیل ایراین فقط خیار، گوجه فرنگی و پیاز هستند و بهتر است مواد دیگری به سالاد اضافه نکنیم.
در پایان نعناع خشک را روی تمام مواد سالاد می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه داخل آبغوره می ریزیم و پس از اینکه به خوبی ترکیب کردیم به سالاد اضافه می کنیم. در پایان سالاد را در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.
ناشناس
من خودم شیرازی هستم
اصلاً تو این سالاد فلفل دلمه نمی ریزند
لطفاً ترکیب آن عوض نکنید باتشکر
ناشناس
اصلا هم سالاد شیرازی نیست .چون سالاد شیرازی بسیار ریز باید باشد.وفلفل دلمه ای نمیریزند وآبغوره ویا لیموی تازه درست میشه البته سلیقه ای هست ولی این سالاد بسیار درشت درست شد
ناشناس
سلام دوست عزیز کاملاحق باشماست