🔥7621

غذای ساده | واسه امشب یک پاستای حرفه ای ایتالیایی تو سه سوت درست کن

فتوچینی با مرغ یکی از انواع مدل های پاستا می باشد که از غذاهای محبوب ایتالیایی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت مکتوب نامه همراه باشید.


غذای ساده

غذای ساده یا همان غذای معمولی و روزمره، غذایی است که برای بسیاری از افراد در سراسر جهان مهم است. غذای ساده برای تأمین نیازهای روزانه بدن و حفظ سلامتی بسیار مهم است. این نوع غذاها برای رفع گرسنگی، افزایش انرژی و بهبود عملکرد بدن بسیار مفید هستند. همچنین، غذای ساده از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. این نوع غذاها به راحتی در خانه تهیه می‌شوند و می‌توانند با تنوع و انواع مختلف، هر روز برای شما و خانواده‌تان طبخ شوند. در تهیه غذای ساده، مواد اولیه سالم و تازه بسیار مهم هستند. همچنین، استفاده از روش‌های پخت سالم و بهداشتی نیز برای حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است. غذای ساده همچنین می‌تواند برای کاهش وزن و حفظ سلامتی بسیار مفید باشد. با توجه به اینکه غذای ساده کمترین مقدار چربی و قند را دارد، مصرف آن به عنوان یک رژیم غذایی سالم و موثر برای کاهش وزن بسیار مفید است.

فتوچینی با مرغ یکی از انواع مدل های پاستا می باشد که از غذاهای محبوب ایتالیایی است، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت مکتوب نامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۳ نفر
پاستا فتوچینی ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد کوچک
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
خامه ۴ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۱۵۰ میلی لیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
پاپریکا و فلفل قرمز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
دستور پخت فتوچینی با مرغ
مرحله اول
برای تهیه پاستا فتوچینی با مرغ ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
سیر را یک دقیقه تفت می دهیم سپس جعفری خرد شده و فلفل دلمه ای نگینی شده را به تابه اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه با هم تفت می دهیم، سپس مواد را از تابه خارج می کنیم و داخل یک بشقاب می ریزیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله پاستا را با توجه به دستورالعمل روی بسته بندی در آب جوش می ریزیم، سپس آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه مرغ را به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم و به همان تابه ای که سبزیجات را تفت دادیم اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و زردچوبه اضافه می کنیم و گوشت مرغ را به خوبی تفت می دهیم تا به طور کامل بپزد، سپس مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را که کنار گذاشته بودیم به تابه حاوی مرغ اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خامه را با آب مرغ مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس به تابه حاوی مواد اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا کمی صبر می کنیم تا آب موجود در تابه به نقطه جوش برسد.
مرحله ششم
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید ۵ دقیقه زمان می دهیم، سپس پاستا فتوچینی را به تابه اضافه می کنیم و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا سس سبزیجات و مرغ با پاستا یکدست شوند. پس از اینکه سس پاستا غلیظ شد انرا به صورت گرم سرو می کنیم.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید