🔥647

غذای ساده | واسه امشب یه غذای فوری به سبک ایتالیایی بپز | یه مرغ سریع با سس حرفه ای و سه سوته

غذای ساده: خوراک مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود


غذای ساده

غذای ساده یا همان غذای معمولی و روزمره، غذایی است که برای بسیاری از افراد در سراسر جهان مهم است. غذای ساده برای تأمین نیازهای روزانه بدن و حفظ سلامتی بسیار مهم است. این نوع غذاها برای رفع گرسنگی، افزایش انرژی و بهبود عملکرد بدن بسیار مفید هستند. همچنین، غذای ساده از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. این نوع غذاها به راحتی در خانه تهیه می‌شوند و می‌توانند با تنوع و انواع مختلف، هر روز برای شما و خانواده‌تان طبخ شوند. در تهیه غذای ساده، مواد اولیه سالم و تازه بسیار مهم هستند. همچنین، استفاده از روش‌های پخت سالم و بهداشتی نیز برای حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است. غذای ساده همچنین می‌تواند برای کاهش وزن و حفظ سلامتی بسیار مفید باشد. با توجه به اینکه غذای ساده کمترین مقدار چربی و قند را دارد، مصرف آن به عنوان یک رژیم غذایی سالم و موثر برای کاهش وزن بسیار مفید است.

طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ

خوراک مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود
مواد لازم برای ۳ نفر
سینه مرغ ۳ تکه
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر ۳ حبه
آب داغ ۱ لیوان
عصاره مرغ ½ بسته
آرد ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۱ بسته
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن زیتون به مقدار کافی
دستور پخت خوراک مرغ خامه ای
مرحله اول
برای تهیه مرغ خامه ای رستورانی ابتدا سینه های مرغ را از وسط نصف می کنیم، سپس مقداری نمک و فلفل سیاه روی تکه های مرغ می پاشیم و کنار می گذاریم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم
در این مرحله ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون به تابه اضافه می کنیم و پس از اینکه روغن داغ شد، تکه های مرغ را داخل تابه قرار می دهیم و دو طرف آنها را به خوبی سرخ می کنیم. در ادامه تکه های مرغ رااز تابه خارج کرده و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه می افزاییم و در حدی یک دقیقه تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس سیر را رنده می کنیم و به تابه می افزاییم و در حدی یک دقیقه تفت می دهیم تا عطر سیر بلند شود.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طعم خامی آرد گرفته شود، در ادامه عصاره مرع را داخل آب داغ حل می کنیم، سپس به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب به نقطه جوش برسد.
مرحله پنجم
زمانی که اطراف آب شروع به زدن جوش های ریز کرد خامه را به همراه سویا سس و مقداری فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد سس یکدست شوند، سپس مرغ های سرخ را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم
حالا صبر می کنیم تا سس به خورد گوشت مرغ برود و کمی غلیظ شود. در اخر نمک خوراک را اندازه می کنیم. در ادامه جعفری خرد شده را اضافه می کنیم و پس از دو دقیقه خوراک مرغ خامه ای را داخل ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

  • عالی
    غذاهای فرنگی بیشتر بگذارید

  • خانم معینی

    برنامتون خیلی عالیه وبه ماغذاهای خوشمزه یادمیدهممنون ازشما….

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید