🔥471

غذای ساده | واسه امشب یه غذای ساده ولی مجلسی مخصوص استامبول رو درست کن

غذای ساده: خوراک مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود


غذای ساده

غذای ساده یا همان غذای معمولی و روزمره، غذایی است که برای بسیاری از افراد در سراسر جهان مهم است. غذای ساده برای تأمین نیازهای روزانه بدن و حفظ سلامتی بسیار مهم است. این نوع غذاها برای رفع گرسنگی، افزایش انرژی و بهبود عملکرد بدن بسیار مفید هستند. همچنین، غذای ساده از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. این نوع غذاها به راحتی در خانه تهیه می‌شوند و می‌توانند با تنوع و انواع مختلف، هر روز برای شما و خانواده‌تان طبخ شوند. در تهیه غذای ساده، مواد اولیه سالم و تازه بسیار مهم هستند. همچنین، استفاده از روش‌های پخت سالم و بهداشتی نیز برای حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است. غذای ساده همچنین می‌تواند برای کاهش وزن و حفظ سلامتی بسیار مفید باشد. با توجه به اینکه غذای ساده کمترین مقدار چربی و قند را دارد، مصرف آن به عنوان یک رژیم غذایی سالم و موثر برای کاهش وزن بسیار مفید است.

خوراک مرغ و قارچ یکی از انواع غذاهای بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود
مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۲ عدد بزرگ
قارچ ۴۰۰ گرم
پیاز سفید ۱ عدد بزرگ
پیاز قرمز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و آویشن به مقدار کافی
دستور پخت خوراک قارچ و بادمجان
مرحله اول
برای تهیه خوراک قارچ و بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را به صورت راه راه یا کامل پوست می گیریم، سپس به صورت مکعبی کوچک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله دوم
در این مرحله بادمجان های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه قارچ ها را پوست می گیریم یا با دستمال نمناک تمیز می کنیم، سپس به صورت ورقه ای خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله سوم
در این مرحله فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه به تابه کمی روغن اضافه می کنیم، سپس پیازها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه پیاز سبک شد، سیر را رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. پس از یک دقیقه تفت دادن قارچ و فلفل دلمه ای را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا سبزیجات به مقدار دلخواه سرخ شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله بادمجان های سرخ شده را به مواد اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا سبزیجات با هم ترکیب شوند. در ادامه پس از اینکه مواد با هم یکدست شدند طعم خوراک را می چشیم.

مرحل ششم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن به مواد اضافه می کنیم و به خوبی مواد را ترکیب می کنیم، سپس خوراک را داخل ظرف مورد نظرمان می شکشیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید