🔥16

طرز تهیه کباب تابه‌ای مرغ | یه کباب خوشمزه و متفاوت که عاشقش میشی!

کباب یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که همه‌ی ما از عطر و طعم دلنشین آن لذت می‌بریم؛ اما گاهی اوقات دردسرهای تهیه‌ی این غذا و شستن کوه عظیمی از ظرف‌ها بعد از آن ما را از انجام این کار منصرف می‌کند.


کباب

کباب یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که همه‌ی ما از عطر و طعم دلنشین آن لذت می‌بریم؛ اما گاهی اوقات دردسرهای تهیه‌ی این غذا و شستن کوه عظیمی از ظرف‌ها بعد از آن ما را از انجام این کار منصرف می‌کند. با این حال می‌توان کباب را بدون دردسرهای معمول و بدون نیاز به سیخ صرفا با استفاده از مرغ و درون تابه هم درست کرد.

مواد لازم برای کباب تابه‌ای مرغ

کلیه‌ی ترکیبات موردنیاز برای طبخ کباب تابه‌ای مرغ رستورانی با طعم و عطری بی‌نظیر در جدول زیر درج شده است؛ با این حال در صورت تمایل می‌توانید مقادیر مرغ را به دلخواه کمتر یا اینکه به مخلوط مواد خود سیب‌زمینی یا سویا اضافه کنید تا غذایی اقتصادی‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تری داشته باشید.

پس از فراهم کردن ترکیبات فوق می‌توانید مراحل مربوط به طرز تهیه کباب تابه‌ ای مرغ را دنبال و در کوتاه‌ترین زمان ممکن غذایی فوق‌العاده خوشمزه را برای اعضای خانواده و دوستان تهیه کنید.

مواد و ترکیبات لازم تهیه کباب تابه‌ای مرغ برای ۴ نفر

پیاز

۱ عدد متوسط

کره

۴۰ گرم

فلفل دلمه‌ای

۱ عدد

سینه و ران مرغ

۴ تکه

دم کرده زعفران

۲ قاشق غذاخوری

آرد سوخاری

۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

به مقدار لازم

سماق قرمز

۱ قاشق غذاخوری

آبلیمو ترش

۱ قاشق غذاخوری

سیر

۲ حبه

طرز تهیه کباب تابه‌ ای مرغ

مراحل مختلف مربوط به آماه‌سازی مایه کباب مرغ و طبخ آن به شرح زیر است:

در مرحله‌ی اول با استفاده از قسمت ریز رنده، پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

بعد از آن سیر را به ظرف مناسبی منتقل و سیر را هم پس از رنده کردن به آن اضافه کنید.

حال باید به سراغ رنده کردن فلفل دلمه‌ای با قسمت ریز رنده بروید.

پس از آن نوبت به اضافه کردن کره ذوب شده، آبلیمو ترش،‌ سماق، فلفل سیاه، نمک و سایر ادویه‌های دلخواه به ترکیب مواد موجود در ظرف می‌رسد.

در این گام باید گوشت مرغ را چرخ و به همراه پودر سوخاری به سایر ترکیبات اضافه کنید.

حال باید تمامی این ترکیبات را به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی با یکدیگر ورز دهید تا حالتی چسبناک و منسجم پیدا کنند.

در نهایت روی کاسه را با سلفون بپوشانید و ظرف را درون یخچال بگذارید.

پس از دو تا سه ساعت می‌توان مایه‌ی کباب را از یخچال خارج و مراحل مربوط به طبخ آن را دنبال کرد.

یک تابه‌ با ابعاد مناسب را با روغن چرب و مایه‌ی کباب را با قطر یکسان کف آن پهن کنید.

حرارت را روشن کنید و تابه خود را روی آن بگذارید.

اگر دوست دارید کباب تابه‌ای شما آبدارتر باشد،‌ باید حرارت زیر آن را بر روی حالت متوسط یا کم قرار دهید؛ چرا که دماهای بالا باعث تبخیر شدن آب کباب و خشک شدن آن می‌شود.

بعد از سرخ شدن یک طرف کباب آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود؛ البته دقت کنید که در زمان انجام این کار کباب شما خرد نشود.

به منظور بهتر شدن طعم کباب می‌توانید مقداری زعفران دم کرده را به همراه کره روی حرارت ذوب کنید و مخلوط آن‌ها را با استفاده از برس روی کباب بمالید.

در آخر کباب را به دلخواه با برنج یا نان سرو کنید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید در زمان دنبال کردن مراحل مختلف طرز تهیه کباب تابه ای مرغ مقداری گوجه هم در کنار تابه قرار دهید تا سرخ شوند یا اینکه آن‌ها را بر روی گاز کباب کنید.

ترفندهای پخت کباب تابه‌ای مرغ

برای اینکه کباب تابه ای شما طعم و مزه‌ای بی‌نظیر و فوق‌العاده پیدا کند،‌حتماً نکات زیر را در مراحل مختلف تهیه و آماده‌سازی آن در نظر داشته باشید:

در زمان برگرداندن کباب در صورتی که روغن آن کم بود، روغن اضافه کنید.

با اضافه کردن کره ذوب شده می‌توانید جلوی خشک شدن کباب را بگیرید.

در صورت استفاده از سینه مرغ به تنهایی کباب شما خشک خواهد شد.

برای یکسان و یکدست شدن شکل کباب‌های خود پیشنهاد می‌کنیم از انواع قالب‌زن‌های پلاستیکی موجود در بازار استفاده کنید.

حتماً بعد از مخلوط کردن مواد با یکدیگر آن‌ها را به مدت دو تا سه ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند و طعم آن‌ها به خورد یکدیگر برود.

برای منسجم‌تر شدن بافت کباب و جدا نشدن مواد مختلف آن از یکدیگر تمامی ترکیبات مورد استفاده را به خوبی ورز دهید.

اگر گوشت مرغ بعد از مخلوط شدن حالت چسبناک داشت، می‌توانید مقداری خرده نان به آن اضافه کنید.

اضافه کردن سماق به ترکیب مایه خود را فراموش نکنید، چرا که طعمی دلچسب و ترش‌مزه به آن می‌دهد.

در صورت تمایل می‌توانید برای نرم‌تر شدن کباب و بیشتر کردن عطر و طعم آن، مخلوط زعفران و ماست را به مایه کباب خود اضافه کنید.

پیاز یکی از اصلی‌ترین ترکیبات مورد استفاده در تهیه انواع کباب از جمله کباب مرغ به شمار می‌رود و جدا از خاصیت طعم‌دهندگی فوق‌العاده خود باعث نرم و مرطوب ماندن کباب می‌شود.

بهتر است برای بخش سینه مرغ از قسمت‌های بدون پوست و چربی استفاده کنید.

اضافه کردن مقدار کمی کره به کباب بعد از پخت باعث می‌شود طعمی بهتر و لطیف‌تر پیدا کند.

حتماً مرحله‌ی طبخ را با شعله‌ی ملایم انجام دهید تا کباب شما به خوبی مغز پخت شود و در عین حال نسوزد.

 

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید