در دستور زیر، برای تهیه پنکیک از کدو حلوایی استفاده شده است که یک غذای مفید و مقوی به حساب می آید.
تعداد: ۲نفر (هر نفر ۳ عدد)
آماده سازی: ۴۵ دقیقه
مواد لازم:
شیر: ½ پیمانه
پوره کدو حلوایی:۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ:½ عدد
کره آب کرده یا روغن:۲ قاشق چایخوری
آرد : ⅔ پیمانه
بیکینگ پودر:۱ قاشق چایخوری
پودر دارچین، زنجبیل و نمک:¼ قاشق چایخوری
شکر: به مقدار دلخواه
روش تهیه
۱-برای تهیه پوره کدو حلوایی میتوانید یا آنها را پوست کنده، به صورت مکعب خرد کنید و داخل ظرفِ پخت بریزید. (پخت در این روش سریعتر انجام میشود) یا با پوست داخل ظرفِ پخت قرار دهید و بعد از پخت با قاشق، کدو را از پوست جدا کنید.
۲-در هر دو روش میتوانید کفِ ظرف مقدار کمی آب بریزید و در بسته با حرارت کم بپزید یا آب نریزید و بخارپز کنید.
۳-بعد از پختن کدوحلوایی، آن را با پشت قاشق، مخلوط کن یا گوشکوب برقی پوره کنید.
۴-پوره کدو حلوایی خنک شده، شیر، تخم مرغ، سرکه، کره یا روغن را باهم مخلوط کنید.
۵-در ظرف جداگانه آرد، بیکینگ پودر، دارچین، زنجبیل، نمک و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس آنها به مخلوط قبلی افزوده و به اندازهای مخلوط کنید که فقط ترکیب شوند. (نباید زیاد بهم بزنید)
۶-ماهیتابه معمولی یا گریل را با حرارت بیشتر از متوسط، داغ کنید.برای هر پنکیک ¼ پیمانه یا ۴ قاشق غذاخوری از مواد را در ماهیتابه بریزید تا پخش شود. (اگر از قاشق استفاده میکنید، هر ۴ قاشق را در ظرفی ریخته و یکجا در ماهیتابه بریزید یعنی قاشق قاشق در ماهیتابه نریزید)
۷-زمانی که در تمام سطح آن حباب ایجاد و لبه ها تیره شدند، پنکیک را برگردانید.رنگ هر دو سمت پنکیک باید قهوه ای روشن شود.
۸-پنکیک کدو حلوایی را میتوانید به صورت دلخواه با عسل، مربا، شیره یا پودر قند و در کنار یک لیوان شیر سرو کنید.
نکته:
برای اینکه صبح سریعتر این پنکیک کدو حلوایی خوشمزه را آماده کنید، کدو حلوایی را از شب قبل بپزید.
از پوره کدو حلوایی گرم برای تهیه پنکیک استفاده نکنید.