طرز تهیه چیزکیک انار | این دسر رو برای شب یلدا درست کن قول میدم همه عاشقش بشن

چیزکیک انار با بافت لطیف و خامه‌ای، طعم ترش و شیرین و رنگ جذاب، یکی از بهترین کیک‌هایی است که می‌توانید پاییز و زمستان در خانه درست کنید.دستور تهیه چیزکیک انار خانگی را برایتان آموزش داده‌ایم.


کیک انار

چیزکیک انار با ساده‌ترین مواد اولیه و بدون نیاز به داشتن مهارت شیرینی‌پزی و کیک‌پزی، در کمترین زمان ممکن آماده می‌شود. پس دست به کار شوید و این کیک خوش‌طعم را برای اعضای خانواده درست کنید.

نام: چیزکیک انار

آماده‌سازی: ۶۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم

انار: یک عدد

بیسکوئیت گندمی سبوس‌دار: ۲۰۰ گرم

کره: ۱۰۰ گرم

پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم

شیر عسلی: ۴۰۰ گرم

وانیل: یک قاشق چای‌خوری

پودر ژله انار: یک بسته

آب انار: یک لیوان

شکر: یک قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه

۱. بیسکوئیت سبوس‌دار را داخل مخلوط‌کن بریزید تا پودر شود. کره آب‌شده را به آن اضافه و مواد را دوباره مخلوط کنید.

۲. قالب کمربندی را چرب کنید و خمیر را کف آن فشرده کنید. قالب را ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه قرار دهید.

۳. ژله را در یک لیوان آب‌جوش حل کنید. آن را همراه شکر، نشاسته و آب انار روی حرارت بگذارید.

۴. پنیر خامه‌ای، شیر عسلی و وانیل را هم بزنید تا یک‌دست شوند. روی لایه خمیری یک لایه مخلوط پنیری و بعد مخلوط ژله‌ای و دانه انار بریزید و سپس آنها را در یخچال بگذارید تا سفت شوند.

نکته: می‌توانید در لایه خمیری کمی آب انار بریزید تا لایه صورتی ظاهر کیک را متفاوت کند.

 

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید