تهیه پاستیل انار نیازمند صرف زمان طولانی نیست و مدت زمان آمادهسازی مواد تقریبا ۱۵دقیقه طول میکشد.
تعداد نفرات: ۴تا ۵نفر
مواد لازم:
آب انار: ۲پیمانه
شکر:یک پیمانه
گلوگز مایع:۲/۱پیمانه
پودر ژلاتین:۲/۱پیمانه
رنگ خوراکی قرمز: به میزان دلخواه
روش تهیه:
۱- یک ظرف جادار انتخاب کنید و درون آن گلوکز را با ژلاتین ترکیب کنید. البته بهعنوان جایگزین گلوکز میتوانید از پودر ژله آماده انار نیز استفاده کنید.
۲-بعد از ترکیب این دو، نوبت به اضافهکردن آب انار میرسد که را به آرامی هم بزنید تا کاملا مایع شما حل و یکدست شود.
۳- مواد را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید. هم بزنید تا جایی که مطمئن شوید ژلاتین و گلوکز بهصورت کامل حل شدهاند.
۴-بعد از یک ربع مایع پاستیل شما تقریبا آماده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری رنگ خوراکی درون آن بریزید. مواد را هم بزنید تا رنگ آن پخش شود.
۵- مایه پاستیل را درون قالب بریزید و اجازه دهید بهمدت ۳۰ دقیقه درون فریزر یا اینکه بهمدت ۳ ساعت درون یخچال بماند تا خود را بگیرد.
نکته: برای تزیین پاستیل انار میتوانید از انار و شکر کمک بگیرید تا زیباتر و خوشمزهتر بهنظر برسد.