🔥34

خورشت توت فرنگی با مرغ | یک خورشت متفاوت بهاری واسه شام

خورشت توت فرنگی یکی از خورشت های بی نظیر است که طعم و مزه بسیار جدیدی دارد. طرز تهیه آن را اینجا به شما آموزش می دهیم!


توت فرنگی

خورشت توت فرنگی از غذاهای جدید و خوشمزه بین المللی است که برای کسانی که دنبال آشنایی با طعم های جدید هستند، یک گزینه مناسب می باشد. همان طور که از نام خورشت توت فرنگی پیداست از توت فرنگی استفاده می شود و فوق العاده جذاب و خوش رنگ و لعاب است.

مواد لازم برای تهیه خورشت توت فرنگی برای ۳ نفر

فیله مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سس باربیکیو ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ½ لیوان
عسل ۲ قاشق غذاخوری
توت فرنگی ۱ و نیم لیوان
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه به مقدار کافی
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش توت فرنگی

مرحله اول

برای تهیه خورش توت فرنگی خوشمزه ابتدای کار درون یک کاسه مناسب مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه اضافه می کنیم. در ادامه مرغ را ماساژ می دهیم تا به طور کامل مزه دار شد.
مرحله دوم

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس بلافاصله پیاز را درون تابه اضافه می کنیم.مرحله سوم

در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا کاملا سرخ و طلایی شود. در ادامه درون یک تابه مناسب مقداری روغن اضافه می کنیم و فیله مرغ مزه دار شده را به همراه زعفران درون تابه اضافه می کنیم و به طور کامل سرخ می کنیم.
مرحله چهارم

حالا سس خورش را آماده می کنیم. برای این منظور درون یک کاسه مناسب سس باربیکیو، شکر قهوه ای، آبلیمو، عسل، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
مرحله پنجم

در این مرحله سس را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم، سپس فیله های مرغ سرخ شده را به همراه آب جوش به خورش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
مرحله ششم

حالا توت فرنگی را می شوییم و به صورت ورقه ای برش می زنیم، سپس ۲۰ دقیقه آخر پخت توت فرنگی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیوفتد و مزه ها با هم ترکیب شوند. در آخر خورش توت فرنگی را با پلو سرو کنید. نوش جان.

منبع: چی شی

برچسب‌ها:

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید