🔥69

سریع ترین روش دون کردن ذرت | یک عمر اشتباهی ذرت فریز میکردیم

ذرت یک گیاه فصلی است، پس از برداشت می‌توان آن را به طور عمده به صورت کنسروی یا خام (بلال) خریداری کرد.


ذرت

 اگر ذرت را به صورت خام خریداری کنید، امکان دون کردن و فریز کردن ذرت وجود دارد. غلات منجمد مانند ذرت فریز شده دارای انرژی حدود ۹۰ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم هستند. بخش عمده ای از ترکیب آن به اندازه ۷۵ درصد آب است. کربوهیدرات‌ها ۲۰ تا ۲۳ درصد، پروتئین‌ها ۳ تا ۳.۵ درصد و چربی‌ها تا یک درصد وزنی را تشکیل می‌دهند. فیبر غذایی نیز حدود ۲ درصد از توده دانه‌های ذرت را تشکیل می‌دهد.

استفاده از ذرت منجمد به دلیل محتوای ویتامین‌ها، عناصر ماکرو و میکرو، به بهبود عملکرد قلب و عروق خونی، اندام‌های گوارشی، سیستم عصبی و غدد درون ریز کمک می‌کند. به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی می‌توانید ذرت منجمد را مصرف کنید.

بهترین روش های دون کردن ذرت

برای دون کردن و فریز کردن ذرت ابتدا باید با نحوه دون کردن آن آشنا باشید. نحوه دون کردن ذرت را می‌توانید از طریق دو روش رایج انجام دهید:
۱- دون کردن با دست

دون کردن با دست زمان بر است، اما می‌توانید دانه‌های ذرت را به شکل سالم تری از بدنه ذرت خارج کنید. جدا کردن دانه‌ها را از یک طرف ذرت شروع کنید و بدون اینکه فشاری به آنها وارد کنید، دانه‌ها را آرام آرام خارج کنید.
۲- دون کردن با چاقو

دون کردن با چاقو سریع تر است، اما دانه‌های ذرت به صورت کامل از ریشه جدا نمی‌شوند. مشکل اصلی در این روش، برش خوردن دانه‌ها است. برای این کار، ذرت را به صورت عمودی روی میز قرار دهید، سپس با چاقو از بالا تا پایین برش دهید.
انواع روش‌های فریز کردن ذرت

انواع روش‌های فریز کردن ذرت

چندین روش برای فریز کردن ذرت وجود دارند که فرآیند فریز کردن ذرت در هر کدام از این روش‌ها به شکل متفاوتی است. هر یک از روش‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند که در ادامه شرح می‌دهیم:
روش خشک

ذرت‌های دون شده را در کیسه‌های نایلونی جداگانه بسته بندی کنید. سپس آنها را در فریزر قرار دهید. در زمستان فقط کافی است ذرت‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و در آب جوش بیندازید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
روش بلانچینگ

روش بلانچینگ نوعی فریز کردن است که طول عمر استفاده از بلال را افزایش می‌دهد. مراحل انجام این کار به شرح زیر هستند:

دو قابلمه را با آب جوش و آب سرد آماده کنید.
دانه‌های ذرت را به مدت پنج دقیقه در آب داغ قرار دهید. در طول پخت، تمام دانه‌ها باید کاملاً در آب غوطه ور شوند.
دانه‌های ذرت را به مدت سه دقیقه به قابلمه آب سرد منتقل کنید.
قرار دادن در قابلمه آب سرد و گرم را سه تا پنج بار تکرار کنید.
دانه‌های ذرت را روی یک حوله نازک و بدون پرز پهن کنید و صبر کنید تا خوب خشک شوند.
دانه‌های ذرت را در کیسه‌های نایلونی قرار دهید.

روش نگهداری ذرت پخته شده کامل در فریزر

روش نگهداری ذرت پخته شده کامل در فریزر

برای نگهداری طولانی مدت ذرت در فریزر از نمک و شکر استفاده کنید. ابتدا باید پوست و ساقه بلال را جدا کنید. سپس آب را داخل قابلمه بریزید و شعله را روشن کنید. بعد از به جوش آمدن آب، ذرت‌ها را در قابلمه بریزید و یک قاشق غذاخوری شکر و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را به مخلوط اضافه کنید. مقدار نمک و شکر نباید به اندازه ای باشد که طعم ذرت را به کلی تغییر دهد. بعد از نرم شدن ذرت، ظرف را آبکشی کنید. پس از خشک شدن ذرت‌ها، آنها را در کیسه نایلونی بریزید و در فریزر قرار دهید.
نحوه نگهداری ذرت پخته شده دانه شده در فریزر

برای پخت دانه ذرت می‌توانید از روش‌های آب پز یا بخارپز استفاده کنید، البته جوشاندن ذرت برای نگهداری در مدت طولانی در فریزر مناسب تر است. افزودن نمک و شکر به ذرت باعث می‌شود طعم ذرت شما شبیه به کنسرو ذرت باشد. بعد از نرم شدن ذرت‌ها، آنها را در ظرف آبکشی کرده و پس از خشک شدن در کیسه‌های فریزر دسته بندی و هوای اضافی داخل کیسه‌ها را خارج کنید. در نهایت، کیسه‌ها را داخل فریزر قرار دهید.
آموزش نگهداری طولانی مدت ذرت به روش کنسروی

دانه‌های ذرت را باید درون ظرفی با در فلزی بریزید و با همان آبی که ذرت در آن پخته شده پر کنید. در ظرف را محکم کنید تا هوا به داخل آن نرود. سپس لیوان را در قابلمه ای گرم کنید و به اندازه ای آب داخل قابلمه بریزید که حداقل نیمی از لیوان را بپوشاند. بعد از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و اجازه دهید ذرت به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آرامی در ظرف بجوشد، سپس حرارت را خاموش کنید تا ذرت خنک شود. در ادامه دانه‌های ذرت را داخل کیسه بگذارید و در فریزر قرار دهید.

نکته: ذرت فریز شده را می‌توان برای مدت شش تا هشت ماه نگهداری کرد و در طول این زمان ذرت‌ها قابل استفاده خواهند بود.
نحوه یخ زدایی ذرت فرز شده

نحوه یخ زدایی ذرت فرز شده

بهتر است ذرت را با قرار دادن در یخچال یخ زدایی کنید. بنابراین آب شدن یخ به تدریج انجام می‌شود و اجازه نمی‌دهد باکتری‌ها رشد کنند. شما می‌توانید ذرت‌ها را در ماکروویو یخ زدایی کنید، اما برای این کار باید آنها را با حوله بپیچید تا خشک نشوند و نرم و آبدار بمانند. گرم کردن غذای منجمد و گذاشتن آن در دمای اتاق ایده خوبی نیست، زیرا باکتری‌ها می‌توانند در آن رشد کنند.

پس از یخ زدایی، بلال‌های خام را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در آب جوش می‌جوشانند. ذرت از قبل فریز شده را باید چند دقیقه در آب جوش نگه داشت. ذرت ذوب شده را نه تنها می‌توان آب پز کرد، بلکه می‌توان در فر نیز پخت. برای انجام این کار، کره (۲۰ گرم) را با گیاهان و ادویه جات ترشی جات (به طعم) مخلوط کنید. ذرت‌ها را به مدت ۴۰ دقیقه به فری منتقل کنید که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است. ذرت با بسیاری از غذاها خوب است، بنابراین می‌توان آن را تقریباً به هر خوراکی اضافه کرد.
نکات مهم در استفاده از ذرت فرز شده

برای لذت بردن از خوردن ذرت منجمد، دستورالعمل‌های زیر را دنبال کنید:

محصولات دیرهنگام برداشت شده مدت بیشتری تازه می‌مانند. پوست روی دانه‌ها آنقدر زبر نیست، اما به اندازه ای قوی است که در طول فرآوری ترک نخورد.
غلات را بدون کیسه یا ظرف در یخچال نگذارید. بدون بسته بندی، ماندگاری ذرت‌ها به یک سوم کاهش می‌یابد.
ذرت منجمد بسیار سریع تر از ذرت تازه پخته می‌شود.
از سفت بودن کامل بسته مطمئن شوید، در غیر این صورت دانه در حین نگهداری قطعاً بوی موجود در فضا را جذب می‌کند.
دانه‌های ذرت را به صورت منجمد نپزید. اگر آنها را مستقیماً در آب جوش بریزید، پوست دانه‌ها خیلی سفت می‌شود. صبر کنید تا کاملاً ذوب شوند.

برچسب‌ها:

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید