🔥105

سلامت قلب، حفظ تراکم استخوان ها، کاهش وزن و مبارزه با بیماری ها با این میوه

نارگیل ممکن است به عنوان آجیل، میوه یا دانه طبقه بندی شود. با این حال در دنیای آشپزی، نارگیل به طور کلی به عنوان میوه در نظر گرفته می شود. آنها به خاطر افزودن طعم شیرین و آجیلی به غذاها معروف هستند.


میوه

نارگیل روی درختان نخل با نام علمی Cocos Nucifera رشد می کند. و احتمالاً از هند و آسیای جنوب شرقی منشا گرفته اند. امروزه، نارگیل در آب و هوای گرم در سراسر جهان، مانند کارائیب و بخش هایی از آفریقا و آمریکای جنوبی نیز رشد می کند.

گوشت نارگیل نوعی گوشت سفید خوراکی است که داخل نارگیل را پوشانده است که به آن “هسته” نیز می گویند. از گوشت نارگیل می توان برای تهیه روغن نارگیل، کرم نارگیل، شیر نارگیل و نارگیل خشک استفاده کرد. البته می توانید آن را تازه هم بخورید.

تحقیقات نشان می دهد که گوشت نارگیل چربی های مغذی و سایر فواید بالقوه سلامتی را فراهم می کند.

ارزش غذایی نارگیل

نارگیل به طور کلی به عنوان منبع چربی سالم در نظر گرفته می شود. گوشت نارگیل حاوی پروتئین و فیبر و همچنین برخی از مواد معدنی ضروری است مانند:

آهن

منگنز

فلز مس

منیزیم

دو قاشق غذاخوری نارگیل تازه و خرد شده حاوی مواد مغذی زیر است:

35 کالری

کمتر از 1 گرم پروتئین

3 گرم چربی

2 گرم کربوهیدرات

1 گرم فیبر

1 گرم قند

فواید بالقوه نارگیل برای سلامتی

در طول تاریخ مردم از نارگیل به عنوان بخشی از طب سنتی استفاده می کردند. گوشت نارگیل فواید زیر را برای بدن دارد:

با برخی از سموم مقابله کنید.

در برابر بیماری ها از شما محافظت کنید.

هرگونه التهاب را در بدن کاهش می دهد.

باکتری های بدن را از بین می برد.

محققان برخی از مزایای سلامتی نارگیل، اما نه همه آنها را مورد مطالعه قرار داده اند. آن می تواند:

نارگیل استقامت بدنی شما را افزایش می دهد

گوشت نارگیل حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب با زنجیره متوسط (MCFAs) است، نوعی چربی اشباع شده که هضم آن برای بدن انسان بسیار راحت تر از چربی های حیوانی است. این چربی ها که تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط (MCTs) نیز نامیده می شوند، نشان داده شده است که استقامت بدنی ورزشکاران را تقویت می کنند.

نارگیل سلامت دهان و دندان شما را ارتقا می دهد

MCFAهای موجود در گوشت نارگیل حاوی خواص ضد میکروبی هستند. این موارد می توانند در پیشگیری از عفونت های مربوط به کانال های ریشه و سایر مشکلات دندان مفید باشند. اگرچه خوردن گوشت نارگیل جایگزینی برای بهداشت مناسب دندان نیست، اما می تواند به از بین بردن برخی از باکتری های ناخواسته موجود در دهان کمک کند و از لثه ها و دندان های شما در برابر عفونت یا پوسیدگی محافظت کند.

نارگیل به کاهش وزن کمک می کند

خوردن منظم گوشت نارگیل ممکن است به کاهش وزن کمک کند. MCFA که به طور گسترده در گوشت نارگیل یافت می شود با چربی سوزی سریع بدن مرتبط هستند بنابراین اگر کاهش وزن مناسبی را در نظر دارید نارگیل را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

نارگیل جایگزین مناسب کربوهیدرات ناسالم است

نارگیل کربوهیدرات کمی دارد، بنابراین بهترین جایگزین برای میان وعده های غنی از کربوهیدرات ناسالم است.

نارگیل برای سلامت استخوان ما مفید است

نارگیل تازه حاوی مواد معدنی و مواد مغذی مانند پتاسیم، سدیم، منگنز، ویتامین B، مس و آهن است که این موارد به خصوص منگنز برای سلامت استخوان ما مفید است. مس و آهن نیز به حفظ سلامت گلبول های قرمز کمک می کند.

نارگیل برای سلامت قلب مفید است

هم گوشت و هم روغن نارگیل دارای سطوح بالایی از کلسترول خوب (HDL) هستند که برای قلب ما بسیار مفید است.

نارگیل سطح قند خون را کنترل می کند

نارگیل سرشار از فیبر و کربوهیدرات کم است، بنابراین به کنترل سطح قند خون در بدن ما کمک شایانی می کند.

نارگیل با بیماری ها مبارزه می کند

گوشت و آب نارگیل حاوی آنتی اکسیدان های زیادی هستند که با عوامل آسیب سلولی مبارزه می کنند. این آنتی اکسیدان همچنین خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها مانند سرطان را کاهش می دهد.

برچسب‌ها:

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید