🔥115

طرز تهیه یک لازانیای کاملا سالم | لازانیای اسفناج یک غذای سریع السیر و سالم

لازانیا غذای بسیار خوشمزه ای است که اکثر افراد آن را دوست دارند مخصوصا اگر با اسفناج تازه پخته شود. در ادامه دستور تهیه لازانیا اسفناج را بخوانید.


لازانیا

لازانیا اسفناج غذایی سبک و مناسب برای شام یا ناهار است و ظاهری بسیار جذاب دارد. طرز تهیه لازانیا اسفناج، یکی از ساده‌ ترین رسپی‌ های این غذا است که بدون استفاده از گوشت و با موادی ساده و در دسترس تهیه می‌ شود.

مواد لازم برای تهیه لازانیا اسفناج

لازانیا 1 بسته
اسفناج 250 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 2 حبه
پنیر پارمزان 500 گرم
پنیر پیتزا 4 قاشق غذاخوری
آرد 2 لیوان
شیر 100 گرم
کره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
سس کچاپ مقداری در صورت تمایل

مراحل طرز تهیه لازانیا اسفناج

مرحله اول: ابتدا اسفناج را تمیز کنید و بشویید. سپس، آن را با مقداری آب و نمک بپزید و به صورت ساطوری خرد کنید.
مرحله دوم: در تابه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و پس از آنکه داغ شد، پیازهای نگینی شده را داخل آن سرخ کنید.
مرحله سوم: پس از سبک شدن پیازها، اسفناج ساطوری شده را هم به تابه اضافه کرده و با پیاز، تفت دهید.
مرحله چهارم: حالا باید سس بشامل را آماده کنید. برای این کار، آرد را در تابه‌ای جداگانه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
مرحله پنجم: در ادامه طرز تهیه سس لازانیا اسفناج، کره را که مدتی در دمای اتاق قرار داده‌اید در تابه بریزید و با آرد مخلوط کنید.
مرحله ششم: سپس، شیر را در دو مرحله به سس بشامل اضافه کنید و همزمان، هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. پس از آن، سیر رنده شده را داخل تابه بریزید و نمک و فلفل سس را اندازه کنید.

پس از آنکه سس به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و به سراغ آماده کردن لازانیا بروید.

مرحله هفتم: در صورتی که در تهیه این غذای خوشمزه از لازانیای پیش‌پخت استفاده می‌کنید، کافیست آن را 3 دقیقه در آب معمولی قرار دهید. اما در صورت استفاده از لازانیای خام، طبق دستورالعمل روی جعبه، آن را آماده کنید.
مرحله هشتم: کف یک ظرف نچسب را با کمی روغن چرب کنید و یک ردیف ورقه لازانیا را داخل آن بچینید.
مرحله نهم: روی لازانیاها، یک لایه از مخلوط اسفناج و پیاز بریزید و روی اسفناج و پیاز را با مخلوطی از پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بپوشانید.
مرحله دهم: در نهایت، کمی سس سفید را روی مخلوط پنیرها پخش کنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد لازانیا اسفناج، تمام شود.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید در بین لایه‌های این غذا، از مقداری سس کچاپ هم استفاده کنید.

مرحله یازدهم: ظرف را به مدت 45 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد داخل فر بگذارید تا لازانیای اسفناج شما، آماده سرو شود. نوش جان

منبع: بلاگ اسنپ فود

برچسب‌ها:

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید