غذای ساده یا همان غذای معمولی و روزمره، غذایی است که برای بسیاری از افراد در سراسر جهان مهم است. غذای ساده برای تأمین نیازهای روزانه بدن و حفظ سلامتی بسیار مهم است. این نوع غذاها برای رفع گرسنگی، افزایش انرژی و بهبود عملکرد بدن بسیار مفید هستند. همچنین، غذای ساده از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. این نوع غذاها به راحتی در خانه تهیه میشوند و میتوانند با تنوع و انواع مختلف، هر روز برای شما و خانوادهتان طبخ شوند. در تهیه غذای ساده، مواد اولیه سالم و تازه بسیار مهم هستند. همچنین، استفاده از روشهای پخت سالم و بهداشتی نیز برای حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است. غذای ساده همچنین میتواند برای کاهش وزن و حفظ سلامتی بسیار مفید باشد. با توجه به اینکه غذای ساده کمترین مقدار چربی و قند را دارد، مصرف آن به عنوان یک رژیم غذایی سالم و موثر برای کاهش وزن بسیار مفید است.
🔥1420
غذای ساده | واسه امشب یه غذای سبک ولی خوشمزه و لاکچری واسه خانواده درست کن + روش تهیه
غذای ساده: ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد
برترینها
تانتونی مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ترکیه است که با روش های متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی در ادامه با مکتوب نامه همراه باشید
ساندویچ مرغ بندری یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ ۸۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ
پیاز ۱ عدد بزرگ
آب ۱ استکان
جعفری ۱ قاشق غذاخوری
نان لواش به تعداد کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
کاری و فلفل قرمز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
طرز تهیه تانتونی مرغ
مرحله اول
برای تهیه تانتونی مرغ ترکی ابتدا گوشت مرغ را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل آن می ریزیم. در ادامه گوشت مرغ را داخل تابه به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شود.
مرحله دوم
پس از اینکه آب مرغ به طور کامل کشیده شد، مقداری ادویه کاری به همراه نمکف فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر تفت می دهیم تا ادویه ها با گوشت مرغ یکدست شوند، سپس آب را اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم تا آب ب جوش بیاید و گوشت مرغ مغز پخت شود. پس از اینکه نصف حجم آب کشیده شد و مرغ به طور کامل پخت، نان های لواش را مواد داخل تابه آغشته می کنیم تا ساندویچ ها خوشمزه تر شوند.
مرحله چهارم
حالا مقداری از مرغ را در وسط نان های لواش می ریزیم، سپس پیازف گوجه فرنگی و جعفری را خرد می کنیم و به مقداری دلخواه داخل نان ها قرار می دهیم. در پایان تانتونی مرغ را به همراه سس دلخواه به صورت گرم سرو می کنیم.
نان لواش خانگی
برای اینکه این ساندویچ خوشمزه را به صورت ویژه تر سرو کنیدف توصیه می کنیم از نان لواش خانگی به روش ترکیه ای استفاده کنید. برای مشاهده آموزش طرز تهیه نان لواش خونگی خوشمزه به مطلب زیر مراجعه نمایید.
ناشناس
نوش جان …
زری
والا نونم دیگ گیرمون نمیاد با بساط گرانی ک راه انداختن چ برسه به مرغ بیمزه .خدا از سرشون نگذره
ناشناس
با دورود. ای بابا. مرغ. ش. باش. ما هزار جور غذا درست میکنیم پس. بهتر. اول یا بدهد که چجوری مرغ تهیه کنیم. بعد.
چکاوک
پس طرز تهیه نان لواش کجا رفت
آچار فرانسه
کاری نداره منم قبلاً واسه شام برادرم از اینجور ساندویچا درست میکردم..البته متنوع تر یه روز با گوشت مرغ یه روز با سبزیجات پختنی یه روز با حبوبات آپز شده و یه روز با سویا به همین راحتی.بستگی به ذوق وسلیقه آشپز داره.
بهشته
کی یاد میگیریم به همه چیز گیرندیم وقضاوت نکنیم
ناشناس
عزیزان گفتند فیله مرغ .فیله رو بصورت نواری خرد کنیم با کمی کره یا روغن تفت بدیم پخته میشه پس نیاز به اب و ویک ساعت پخت نداره ادویه بزنید و تو نون بریزیدو نوش جان
ناشناس
چقدر ایراد میگیرید؟انگار تا حالا مرغ نپختید بس است دیگر ..حالا ب سلیقه خودتون درست کنید…
بتو ربطی نداره اسمم چیه
ما که امشب پیتزا داریم
ناشناس
مرمرغ از کجا بیاریمغ از کجا بیاریم
ناشناس
بزار وام بگیریم بریم مرغ بگیریم بعد می یایم دستورش رو میخونیم تا اون موقع یادمون میره
ونوس
از چه نشاسته ای باید استفاده کرد؟
مریم
فیله مرغ احتیاج به آب هم ندارد اول باروغن وشعله کم گاز خوب تفت میدیم بعدا پیاز اضاف میکنیم که کلا طلائی بشود
اردشیر
نان ترکی
دو لیوان آرد و نمک به انداز که دوست دارید
دو قاشق نشاسته
یک قاشق چای خوری بکیم پودر
یک قاشق چای خوری مخمر خمیر
دولیوان آب با مواد مخلوط کنید
حالا دوست داشتید به دونه تخم مرغ
و دو ساعت استراحت بدهید مواد
یک مواد به مانند ماست به دست می آید
تابه چرب کنید گاز روشن دو ملاقه داخلش بریزید یک طرف نارنجی شد بر گردانید یک نان خوش مزه دارید
ناشناس
پس گونه ها کجا استفاده شدند
کلا اشتباه زیاد داشت.
ح ب
ببخشید غذلی مورد نظر ترکی است مال ایران نیست پس اگه روش پخت عقب و جلو میشه علتش اینکه مال کشور همسایه است
روش پخت ایرانیان متفاوت و با سلیقه تره
سونیا بخشی
مرغ و باید با پیاز به اندازه و ادویه کامل تفت بخوره که بوش گرفته بشه بعد به اندازه آب ریخته بشه تا پخته بشه یک ساعت نیم
ناشناس
منم با نظر بالا کاملا موافقم چون اگه اول مرغ رو سرخ کنیم بعد آب اضافه کنیم که بپزد اون حالت سرخ شدگی و ادویه ها انگار بی اثر میشه
مریم
سلام ببخشید چراادامه مطلب که تهیه نان لواش است رونگذاشتین
ناشناس
ببخشید مرغ کیلویی چند؟؟😏
ریحان
شما مرغ رو بدید ما خودمون بلد چی درست کنیم مرغ خیلی وقته از سفره ها پر کشیده
علی
دوست عزیز شما چرا مطلب آخر اول نوشتهاید خب اول ننویس که مرغ تکه میکنیم و بعد سرخ میکنم اول بنویس که مرغ را داخل قابلمه میگذاریم وابپز میکنیم و سپس تکه میکنیم وسرخ میکنیم و الا آخر
اع
احسنت علی آقا ، فکر کنم نکته اش توی همین بود