🔥113

(فیلم) عمرا اگه میدونستی باید قارچ و اینجوری تمیز کنی | فرمول جادویی تمیز کردن قارچ تو یک چشم بهم زدن

با این روش دیگه قارچ آب نمیندازه و سیاه هم نمیشه


شستن قارچ

برای اطلاع از روش درست تمیز کردن پوست قارچ با ما در ادامه همراه باشید.

دیگه پوست قارچ هاتو نگیر

با این ترفند میتونی پوست قارچ هارو تمیز کنی و دیگه پوستشو نگیری

‌همچنین با این ترفندو روش از سیاه شدن قارچ توی غذا جلوگیری میشه و قارچ ها سیاه نمیشن موقع پخت.

یکی از بهترین و سالم‌ترین روش‌های شستن قارچ استفاده از آب و نمک است. بدین صورت که پس از شست و شوی اولیه می‌توانید قارچ‌ها را به مدت ۱-۲ دقیقه درون محلول آب سرد و نمک قرار دهید. توجه داشته باشید که قارچ نباید مدت‌زمان بیشتری در آب بماند؛ زیرا آب را به خود جذب می‌کند و بافت آن بیش از اندازه نرم و شکننده می‌شود.

مرحله اول | استفاده از آبکش
قارچ‌ها را درون آبکش بریزید و زیر آب بگیرید. توجه داشته باشید فشار آب باید کم باشد و در زمان شست‌وشو به قارچ فشار نیاورد.

قارچ بافت نرم و لطیفی دارد، یکی از اشتباهات رایج زمان شستن آن فشار دادن بیش از حد قارچ است که موجب جدا شدن کلاهک آن می‌شود.

باید قارچ را به‌آرامی زیر آب بشویید تا گردوغبار و شن‌های سیاه چسبیده به آن از قارچ جدا شوند.

مرحله دوم | استفاده از آب و نمک
یکی از بهترین و سالم‌ترین روش‌های شستن قارچ استفاده از آب و نمک است.

بدین صورت که پس از شست و شوی اولیه می‌توانید قارچ‌ها را به مدت ۱-۲ دقیقه درون محلول آب سرد و نمک قرار دهید.

توجه داشته باشید که قارچ نباید مدت‌زمان بیشتری در آب بماند؛ زیرا آب را به خود جذب می‌کند و بافت آن بیش از اندازه نرم و شکننده می‌شود.

پس از گذشت زمان اعلام شده آن‌ها را درون آبکش بریزید و کمی زمان بدهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

مرحله سوم |خشک‌کردن قارچ
در سومین مرحله با کمک حوله کاغذی یا دستمال نخی آشپزخانه‌ای به‌آرامی قارچ‌ها را خشک کنید و کنار گذارید

از روی سر هم ریختن قارچ‌ها اجتناب کنید. قارچ‌های شسته شده نباید زمان طولانی در فضای محیط بمانند.

اگر در همین لحظه قصد طبخ قارچ را دارید به سراغ برش‌ زدن و پخت آن بروید؛ اما اگر خیر آن را به‌درستی بسته‌بندی کرده و به یخچال یا فریزر منتقل کنید.

۵ نکته مهم که در مورد قارچ‌های خوراکی باید بدانید!
گرفتن پوست قارچ ها در زمان شست و شو توصیه نمی‌شود.
قارچ تازه و سالم تا ۵ روز در یخچال سالم باقی می‌ماند، بهتر است آن ها را از کیسه های پلاستیکی خارج کنید تا رطوبت کمتری به قارچ‌ها رسد. (می‌توانید در کیسه‌های کاغذی نگهداری کنید)
قارچ تازه در دمای اتاق ۲-۳ روز دوام می آورد.
از خوردن قارچ‌های خیلی لزج که معمولا بوی بدی دارند اجتناب کنید و از آن‌ها در غذاهایتان استفاده نکنید زیرا کپک و خرابی در این قارچ ها به بافت های میانی آن سرایت کرده است.
در زمان خرید به سفید بودن و سفت بودن قارچ‌ها دقت کنید، وقتی انگشتتان را روی قارچ کمی فشار می‌دهید نباید فرو رود.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید