🔥56

مصرف این شاه میوه قدرتمند قند خون را درمان می کند

خوردن سیب سبز ناشتا کمک می‌کند تا قند خون خود را ثابت نگه دارید؛ این ویژگی برای بیماران دیابتی یا کسانی که در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دارند، بسیار مهم است.

میوه

باید به خاطر داشته باشید که هنگام خواب متابولیسم بدن به کار خود ادامه می‌دهد و پانکراس ممکن است در تنظیم گلوکز دچار مشکل شود. از آن‌جا که سیب حاوی فیبر محلول است، خوردن آن با شکم خالی، جذب در روده را به تاخیر می‌اندازد و این اثر در طول روز ادامه می‌یابد. مطالعاتی انجام شده که نشان می‌دهد کسانی که سیب ناشتا می‌خورند، کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع دو قرار می‌گیرند. طبق گفته پزشکان هر فرد در روز به ۲۸ گرم فیبر نیاز دارد. یک عدد سیب ۵ گرم فیبر دارد و خوردن ناشتای آن، برای بدن بسیار مفید است.

پوست سیب فیبر بالایی دارد که بزاق دهان را تحریک می‌کند. این عمل باکتری‌های موجود در دهان را که ممکن است باعث پوسیدگی دندان شوند، از بین می‌برد. خوردن سیب حتی پس از مسواک صبح هم بسیار عالی است؛ چون باکتری‌هایی را که با خوردن مواد غذایی شیرین وارد دهان می‌شوند، کاهش می‌دهد.

نکاتی درباره‌ی فیبر و کربوهیدرات موجود در سیب

سیب بیشتر از کربوهیدرات و آب تشکیل شده است. این میوه سرشار از قندهایی مثل فروکتوز، ساکاروز و گلوکز است. سیب بر خلاف اینکه حاوی کربوهیدرات و قند زیادی است، شاخص گلیسمی (GI) پایینی دارد.

شاخص گلیسمی معیاری است که نشان می‌دهد چگونه مواد غذایی روی افزایش سطح قند خون تأثیر می‌گذارند. میوه‌ها معمولا به به دلیل اینکه حاوی فیبر زیاد و آنتی‌اکسیدان پلی‌فنول هستند، شاخص گلیسمی پایینی دارند.

همان‌طور که اشاره کردیم، سیب سرشار از فیبر است؛ به طوری که یک عدد (۱۰۰ گرم) سیب متوسط تقریبا ۴ گرم فیبر دارد و ۱۷ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به این ماده‌ی مغذی را برطرف می‌کند. سیب حاوی فیبر نامحلول و فیبر محلول به نام «پکتین» است.

فیبر محلول با خواص متعددی برای سلامتی بدن ارتباط دارد. علت این موضوع تا حدودی به‌ خاطر تغذیه‌ی باکتری‌های سالم در روده است. فیبر چون به ایجاد احساس سیری کمک می‌کند، ممکن است در کاهش وزن، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و پایین آوردن سطح قند خون مفید باشد.

ویتامین‌ها و مواد معدنی سیب

  •     سیب یک میوه‌ی بسیار مقوی است که ویتامین‌ها و مواد معدنی متنوعی مثل مس‌، ویتامین A و منگنز دارد.

سیب یک میوه‌ی بسیار مفید است که ویتامین‌ها و مواد معدنی متنوعی دارد. معمولا پرتقال را منبع غنی ویتامین C می‌دانیم، اما سیب هم معمولا منبع خوبی از این ویتامین به شمار می‌رود. ویتامین C که اسید آسکوربیک هم نامیده می‌شود، یک آنتی‌اکسیدان رایج در میوه‌ها است. این ویتامین‌ عملکردهای مهمی در بدن را انجام می‌دهد.

ماده‌ی معدنی اصلی سیب، پتاسیم است که زمانی که به مقدار زیاد مصرف شود، ممکن است سلامت قلب را بهبود ببخشد. از جمله دیگر مواد مغذی سیب می‌توانیم ویتامین K، مس، منگنز، ویتامین‌های A، E، B1، B2 و B6 را نام ببریم.

برچسب‌ها:
  • پوست سیب دیگه این روزا بخاطر آفت کش ها دیگه نمیشه استفاده کرد

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید