مواد لازم:
قارچ:۱کیلو
نمک:۱ق م
آبلیمو:۲ق غ
آبجوش
یخ
نکات طلایی:
بهتره از آبلیموی تازه استفاده کنید تا قارچ های شما سفیدتر بشه آبلیموی شرکتی اصلا استفاده نکنید.
قارچ ها به مدت ۵دقیقه داخل آبجوش بجوشد
بلافاصله بعد از اینکه قارچ هارو برداشتین از داخل آبجوش داخل ظرف آب ویخ بریزین به مدت ۳دقیقه تا بهش شوک وارد بشه و رنگش تغییر نکند.
برای ضدعفونی کردن قارچ اصلا از آب داغ یا سرکه استفاده نکنید که پیر و چروکیده میشن وبافتشون خراب میشه بهتره از آب سرد ونمک برای ضدعفونی
کردنشون استفاده کنید.
به این صورت قارچ ها رو به مدت شش ماه میتوانید داخل فریزر نگهداری کنید