غذای ساده برای شام | واسه شام با کدو خوشمزه ترین غذای دنیا رو درست کن!

غذاس یاده واسه شام یه کشک کو درست کن تا همه انگشتاشونم بخورن.


غذای ساده

غذای ساده یا همان غذای معمولی و روزمره، غذایی است که برای بسیاری از افراد در سراسر جهان مهم است. غذای ساده برای تأمین نیازهای روزانه بدن و حفظ سلامتی بسیار مهم است. این نوع غذاها برای رفع گرسنگی، افزایش انرژی و بهبود عملکرد بدن بسیار مفید هستند. همچنین، غذای ساده از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. این نوع غذاها به راحتی در خانه تهیه می‌شوند و می‌توانند با تنوع و انواع مختلف، هر روز برای شما و خانواده‌تان طبخ شوند. در تهیه غذای ساده، مواد اولیه سالم و تازه بسیار مهم هستند. همچنین، استفاده از روش‌های پخت سالم و بهداشتی نیز برای حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است. غذای ساده همچنین می‌تواند برای کاهش وزن و حفظ سلامتی بسیار مفید باشد. با توجه به اینکه غذای ساده کمترین مقدار چربی و قند را دارد، مصرف آن به عنوان یک رژیم غذایی سالم و موثر برای کاهش وزن بسیار مفید است.

طرز تهیه کشک کدو رژیمی خوشمزه و مجلسی به روش کرمانی

کشک کدو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر کرمان می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت مکتوب نامه همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز ۸ عدد متوسط
کشک ۱ پیمانه
مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۶ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کشک و کدو

مرحله اول
برای تهیه کشک کدو کرمانی ابتدا کدوها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و به مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه کدوی خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله دوم
حالا کدوها را به خوبی سرخ می کنیم و از تابه خارج می کنیم. در صورتی که تمایل داشته باشیم که این غذا را به صورت رژیمی تهیه کنیم می توانیم کدوها را به صورت بخارپز بپزیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم
پیاز را کمی تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیر را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطر آن بلند شود، سپس کدوها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم
در این مرحله درب تابه را می گذاریم تا کدوها آب بنیدازند و آب اضافی شان به طور کامل کشیده شود. در صورت تمایل می توانیم ۲ عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و به صورت خرد شده به تابه اضافه کنیم که سلیقه ای می باشد.

مرحله پنجم
پس از اینکه آب اضافی کدوها کشیده شد، کدوها را به وسیله گوشتکوب له می کنیم، می توانیم کدوها را داخل غذاساز نیز بریزیم تا کاملا یکدست پوره شوند، سپس مجددا به تابه بازگردانیم. در ادامه مغز گردوها را به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم
حالا مغز گردوی خرد شده را به همراه کشک به تابه اضافه می کنیم و مواد را با هم به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه غذا را با پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم و به همراه نان تازه سرو می کنیم.

  • ناشناس

    ممنون از شما کشک خیلی سوداوی هست این جایگزین خوبی اسک

  • فاطمه خالقی

    عالی ،خوشمزه، راحت ،بدون نفخ

  • سلام این غذا از کشک بادمجون خیلی سبک تر هست نفخ نمی کنید خوشمزه و راحت ترهم درست میشه حتما امتحان کنید.

  • خیلی خوب است که نسل امروزی با غذاهای که پدر مادر های ما مصرف می کردن اشنا می میکنید که بدانند فقط غداها برنج گوشت مرغ نیست خواص این عداها خیلی بیشتر از عداهی فست فودی امروزی ها است

  • ناشناس

    این غذای خوشمزه رو حتما درست میکنم

  • این همان کشک بادمجان است. که به جای بادمجان از کدو استفاده شده است.
    کشک کدو نامگذاری شده است.

  • یک غذای سالم مقوی بسیار عالی

  • فکر میکنم غذای خوبی بشه ،
    ممنون

  • ناشناس

    واقعا جالب بود متشکرم

  • کشک وکدو عالی بود 👏👏👏👏

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید