به استناد جلسه حضوری با وزارت، مقرر گردید برای پرسنلی که فاقدرتبه بوده با شرط اینکه یکسال از اولین تاییدیه هیئت ممیزه آنان گذشته و شاغل می باشند (بازنشستگان مشمول نمی باشند) از ۲۰ خرداد تا ۲۰ تیر به مدت یک ماه سامانه رتبه بندی جهت بارگذاری مدارک فعال می شود (مشمولین می توانند مدارکی تا قبل از ۱۴۰۳/۰۳/۰۱ بارگذاری کنند)
گفتنی است پرسنلی که کاهش رتبه بوده نیز امکان بارگذاری مدارک برایشان فعال می شود.
دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی گفت: شبکه جهادی معلمان منتظر برای حمایت از دانشآموزان بیبضاعت در مناطق محروم از مهر امسال فعالیت خود را آغاز میکند.
ضرغام پرنیان؛ دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی با اشاره به اینکه بسیاری از افراد رتبهبندی معلمان را در مسائل معیشتی خلاصه میکنند، اظهار کرد: اگرچه رتبهبندی معلمان مزایای مالی دارد اما هدف اصلی آن حمایت از معلمان خلاق و نوآور و کیفیت بخشی به نظام تعلیم و تربیت است.
وی افزود: رتبهبندی معلمان به اصلاحاتی نیاز دارد و این اقدامات انجام شده است، به عنوان مثال معلمان مناطق عشایری و دوردست که با سختی به مدرسه تردد میکنند، مورد توجه بیشتری قرار میگیرند.
پرنیان با اشاره به اینکه سال گذشته 70 هزار کلاس درس با مشارکت معلمان، دانشآموزان و گروههای جهادی بهسازی و شادابسازی شد، گفت: 368 مدرسه سیلزده در استان سیستان و بلوچستان با حضور معلمان و دانشآموزان آن مناطق بهسازی شد.
دبیر قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی ادامه داد: امسال هدفگذاری کردیم تا 110 هزار کلاس درس را با همراهی معلمان و دانشآموزان جهادی بهسازی و شاداب سازی کنیم. حدود 17200 گروه جهادی دانشآموزی ثبت شدهاند و تلاش میکنیم با ایجاد گفتمان جهادی، دانشآموزان نسبت به مسائل مدرسه احساس مسئولیت کنند.
وی افزود: دو تفاهمنامه با بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام منعقد کردیم که براساس آن به بحث آموزش در مناطق مرزی و عشایری توجه ویژه میشود.
پرنیان گفت: برای رفع آسیبهای اجتماعی مناطق محروم شبکه جهادی معلمان منتظر را ایجاد کردیم و از مهرماه امسال معلمان جهادی روزهای پنجشنبه و جمعه به مناطق محروم میروند تا به دانشآموزان بیبضاعت در بحث تحصیل کمک کنند.