اگر عشقت این نشونه هارو داره بدون با یک روان پریش تو رابطه ای

بسیاری از مردم فکر می کنند که روان پریش یا سایکوپت فردی است که ذاتاً خشن است، اما همیشه اینطور نیست.


روانشناسی رابطه

 روان‌پریشی همچنین اغلب با “سوسیوپاتی” بودن یا داشتن سوسیوپاتی اشتباه گرفته می‌شود. در واقع، نه روان‌پریشی و نه سوسیاپاتی یک مشکل واقعی سلامت روان نیستند. در دنیای روانپزشکی، هر دو تحت چتر اختلالی به نام اختلال شخصیت ضد اجتماعی (ASPD) قرار می گیرند. اما نشانه های روان پریشی یا سایکوپتی چیست؟ در این نوشتار با هم خواهیم دید!

در این جا برخی از مهم ترین نشانه های روان پریشی یا یک فرد سایکوپت را می بینید:

۱. آنها بیش از حد اعتماد به نفس دارند
هیچ چیز جذاب تر از ملاقات با کسی نیست که هاله ای از اعتماد به نفس دارد. اما در حالی که یک مقدار مناسب از اعتماد به نفس عالی است، بیش از حد آن ممکن است یک پرچم قرمز باشد. به گفته دکتر گالپرین، روانپزشک، آدم سایکوپت «اغلب احساس حق به جانب بودن دارد و نگرش برتری نسبت به دیگرانی که آنها را پست تر از خود می داند، اتخاذ می کند». مشکل اینجاست که انسان ها به افراد با اعتماد به نفس باور دارند. در واقع هرچه به ما بگویند می خریم. و سایکوپت ها کاملاً این را می دانند.

۲. آنها نمی توانند همدردی کنند
برخی افراد عمیقاً به احساسات دیگران اهمیت می دهند. برخی بی تفاوت هستند. اما سایکوپت ها یا روان پریش ها در سطح کاملاً دیگری قرار دارند – آنها کاملاً بی رحم هستند. سایکوپات ها توانایی همدردی با دیگران را ندارند. در واقع، آن‌ها می‌توانند در چشم بر هم زدنی به کسی که به او نزدیک هستند آسیب برسانند.

برای آزمایش سطح همدلی یک فرد، سعی کنید به نحوه واکنش آنها به احساسات تان توجه کنید. دکتر گالپرین می‌گوید که بیماران روان پریش اغلب «با شخصی که با او صحبت می‌کنند، همسو نیستند.» این می‌تواند به این معنا باشد که هنگام دریافت خبرهای خوب، هیچ نشانه‌ای از هیجان را از خود نشان نمی‌دهند، هنگام ناراحتی احساس پشیمانی نمی‌کنند، یا حتی هنگام خمیازه خمیازه نمی‌کشند!

۳. نشانه های روان پریشی: آنها ظاهرا خیلی جذاب به نظر می رسند
اگر سایکوپات ها فقط یک چیز را بدانند، آن هم این است که چگونه مخاطب را مجذوب خود کنند. دکتر گالپرین می گوید که سایکوپات‌ها «رفتار دوستانه دارند و بسیار خوب به نظر می‌رسند، اما همه این جذابیت‌ها سطحی است». چاپلوسی آنها صرفاً برای جلب تحسین اطرافیانشان به منظور تحقق هدفی بالاتر استفاده می شود. هدف آنها هم پول یا قدرت است.

اگر می خواهید بفهمید که آیا جذابیت یک فرد واقعی است یا نه، سعی کنید دستور کار پنهانی را در پشت جبهه جادوگر او پیدا کنید. آیا آنها فقط افرادی را جذب می کنند که می توانند به نحوی به موقعیت آنها در زندگی کمک کنند؟ آیا وقتی می‌خواهند چیزی به دست آورند، در اطراف شما عالی رفتار و عمل می‌کنند؟

۴. آنها درک صفر از احساسات دارند

سایکوپات ها به سادگی نمی توانند ماهیت اساسی احساسات انسانی را درک کنند. این برای آنها کاملاً بی معنی است. دکتر گالپرین می‌گوید که سایکوپات‌ها «در این موضوع دشوار دارند. چیزی در مغزشان کم است. آنها نمی توانند ترس را احساس کنند، نمی توانند عشق یا شفقت را احساس کنند. وقتی ازدواج می کنند، برای عشق نیست، به این دلیل است که احساس می کنند برایشان بهتر است یا به آنها کمک می کند تا به هدفی دست یابند.»

یک راه ساده برای تشخیص اینکه آیا فردی چنین آدمی است یا نه این است که از او بپرسید آخرین بار کی احساس خوشحالی یا غم واقعی داشته است. اگر صورت او برای مدت زمان زیادی بی احساس شود، باید صدای زنگ هشدار را بشنوید.

۵. آنها بسیار تکانشی هستند
از نشانه های روانپریشی همین تکانشی بودن است. در حالی که کمی خودانگیختگی راهی عالی برای تقویت هر رابطه ای است، اما زیاده روی می تواند یک پرچم قرمز بزرگ باشد. سایکوپات ها به دلیل تمایلشان به عمل قبل از هر گونه فکر واقعی بدنام هستند. اگر یک روان پریش تمایل به انجام کاری داشته باشد، آن را انجام خواهد داد. به گفته دکتر گالپرین، «روان‌شناس‌ها از عواقب انجام کارهای خطرناک نمی‌ترسند. آنها به دنبال هیجان هستند. هیجان خطر.”

در حالی که تشخیص برخی رفتارهای تکانشی دشوارتر است، اما در حین رانندگی می توانید نشانه هایی از آن را ببینید. بسیاری از بیماران روانی خشم جاده ای جدی دارند. دفعه بعد که با شخص مورد نظر برای رانندگی بیرون می‌روید (کمربند ایمنی تان محکم بسته شده باشد)، توجه داشته باشید که آیا او با روشی بیش از حد عجولانه و بی‌احتیاط رانندگی می‌کند یا خیر.

۶. آنها عذرخواهی نمی کنند
اگر مصمم هستید که از یک روان پریش یک «متاسفم یا معذرت می خوام» صمیمانه بگیرید، بیخودی وقت تان را تلف نکنید. این اتفاق نخواهد افتاد! دکتر گالپرین می‌گوید که بیماران روانی «فقدان احساس گناه یا پشیمانی واقعی» دارند. روان پریش ها به‌جای تصدیق و اعتراف به اشتباه خود، توجیهات طولانی‌ای برای اینكه چرا كارشان را خراب كرده‌اند، ارائه می‌كنند. هنگامی که مجبور به عذرخواهی می شوند هم باز بوی عدم صداقت می دهند.

به عذرخواهی های ناخوشایند یا غیر صادقانه توجه کنید. برخی از سایکوپات ها ممکن است وقتی پوزش می خواهند پوزخند خفیفی روی صورت خود نشان دهند. برخی ممکن است به اصطلاح “عذرخواهی” خود را با انتقاد از شما به دلیل حساسیت بیش از حد دنبال کنند.

۷. آنها فریبکار هستند
سایکوپت ها دروغ می گویند. خیلی دروغ می گویند. دکتر گالپرین بیان می‌کند که روان پریش ها یا سایکوپات‌ها «داستانی در مورد اینکه چه کسی هستند، می‌سازند، […] هویتی کاملاً نادرست که برای جذب آدم ها ایجاد می‌کنند». و آنها این کار را فقط برای ضربه زدن انجام نمی دهند، بلکه برای پیشبرد هدف خود انجام می دهند. دکتر گالپرین توضیح می‌دهد که سایکوپات‌ها «به‌منظور رسیدن به هدف خودشان نمایش می سازند تا روابط کاذب ایجاد کنند».

کلام پایانی

این هم از نشانه های روان پریشی یا سایکوپتی! به هر روی واقعیت این است که بسیاری از ما ممکن است با یکی از این سایکوپت ها در رابطه باشیم اما احساسات‌مان مانع دیدن واقعیت شود. دقت کنید که زندگی با چنین آدمی اصلا ساده نیست و بهتر است با دیدن این نشانه های هشدار دهنده یک تصمیم جدی برای زندگی تان بگیرید.

خبرنامه

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید