بی وای دی سانگ پلاس در بازار ایران | معرفی بی وای دی سانگ پلاس با مشخصات فنی

گروه بهمن برای پیش‌فروش شاسی‌بلند پلاگین هیبرید بی‌وای‌دی سانگ پلاس آماده می‌شود. این محصول، به عنوان یکی از باکیفیت‌ترین خودروهای چینی در بازار جهانی شهرت دارد.


فروش بسیار خوب چری X33 مدیران خودرو و جک S5 کرمان موتور، ثابت کرد یک کراس‌اور چینی به شرط داشتن کیفیت و قیمت متعادل، می‌تواند خریدار داخلی را جذب کند. حالا پس از عرضه‌ی فونیکس تیگو ۸ حتی پرداخت مبلغ ۳ میلیارد تومان هم برای خودروی ساخت چین، عادی شده است.

گروه خودروسازی بی‌وای‌دی (BYD)، در مقایسه با دیگر شرکت‌های فعال در صنعت خودروی چین تازه وارد و کم‌سابقه محسوب می‌شود؛ اما با گذشت ۲۱ سال از تأسیس، آنچنان رشد کرده است که گواهی استادارد اروپا نیز برای محصولات مختلف کسب کرده است. در کشور چین، بی‌وای‌دی یک خودروساز صاحب فناوری و فعال در بحث انرژهای نو، محسوب می‌شود. گروه بی‌وای‌دی در زمینه‌ی تولید انواع خودروهای هیبرید و تمام الکتریکی، خصوصا اتوبوس برقی، فعالیت گسترده‌ای دارد و حتی همکاری فنی با برندهای مشهور دنیا مثل تسلا را عملی کرده است.

حدود سال ۱۳۹۶ شاسی‌بلند بی‌وای‌دی S6 توسط شرکت کارمانیا وارد ایران شد و با ابعاد بزرگ همراه پلتفرم لکسوس RX مورد توجه مردم قرار گرفت. این شرایط، البته ادامه نیافت و ماجرای پیش‌فروش ناموفق بی‌وای‌دی S7 توسط کارمانیا، خاطره‌ی تلخ برای علاقه‌مندان برند چینی رقم زد. حالا گروه بهمن قرار است یکی از محصولات مدرن و باکیفیت بی‌وای‌دی را با فناوری‌های سطح بالا وارد بازار ایران کند.

سانگ در کلاس کراس‌اور اندازه متوسط، یکی از پرفروش‌ترین محصولات بی‌وای‌دی طی سال‌های اخیر بوده و انواع پیشرانه‌های بنزینی، هیبریدی، پلاگین هیبرید و تمام برقی را تجربه کرده است. از سال ۲۰۲۰، نسل سوم این خودرو به نام سانگ پلاس وارد خط تولید شده که نسبت به مدل‌های قبل (Song Pro)، ابعاد بزرگ‌تر دارد. این خودرو با نام Seal U در اروپا فروخته می‌شود.

زبان طراحی جدید بی‌وای‌دی با چراغ‌های دلفینی، روی سانگ پلاس اجرا شده است. این محصول، عملا از جلوپنجره سنتی استفاده نمی‌کند و به عنوان یک خودروی چینی، مدرن و آینده‌نگر به نظر می‌رسد.

تک‌نمونه‌ی وارد شده به ایران، رنگ خاکستری با تودوزی روشن دارد و از این نظر، متمایز از رقبای هم‌وطن خود دیده می‌شود. این خودرو حجم‌دهی جذاب روی کاپوت جلو و سپرها ارایه می‌کند. از نکات مثبت در طراحی سانگ پلاس، می‌توان به ۲ ردیف LED روشنایی روز داخل تورفتگی‌های طرفین سپر و فقدان ادوات پلاستیکی ارزان‌قیمت در نمای اصلی اشاره کرد.

از دید جانبی، سانگ پلاس به خوبی طراحی پخته و حساب‌شده‌ی خود را نشان می‌دهد. شیب ملایم سقف و خط عمیق سراسر بدنه که چراغ‌های اصلی را از جلو تا عقب متصل می‌کند؛ حس اسپرت این خودرو را شکل می‌دهد. سانگ پلاس صرفا برای قاب گلگیر، فریم پلاستیکی دارد و همراه چرخ‌های ۱۹ اینچ، یک کراس‌اور لوکس در کلاس چینی محسوب می‌شود.

نمای پشت سانگ پلاس، بی‌ام‌و X6 را یادآوری می‌کند؛ اما با حجم‌دهی پیچیده و برجستگی‌های واضح، محصول بی‌وای‌دی را متفاوت جلوه می‌دهد. سپر عقب، درپوش صندوق و حالت بالچه‌ای شکل زیر شیشه‌، دیگر نکات مثبت در طراحی سانگ پلاس هستند.

کراس‌اور پلاگین هیبرید بی‌وای‌دی با طول ۴,۷۰۵ و عرض ۱,۸۹۰ و ارتفاع ۱,۶۸۰ و فاصله محوری ۲,۷۶۵ میلی‌متر تولید می‌شود. این شرایط، سانگ پلاس را کمی بزرگ‌تر از هیوندای سانتافه موجود در ایران نشان می‌دهد.

قابلیت چرخش نمایشگر اصلی کافی است تا سانگ پلاس را بسیار متفاوت از دیگر خودروهای چینی که تاکنون دیده‌ایم نشان می‌دهد. نسخه‌ی وارداتی، داشبورد ۲رنگ دارد و هماهنگ با چرم سفید صندلی‌ها ارایه می‌شود.

مانیتور لمسی ۱۵/۶ اینچ و پنل دیجیتال ۱۰/۲۵ اینچ در سانگ پلاس استفاده شده است. ادوات نقره‌ای رنگ، روی فرمان، داشبورد و تودری‌ها، دیده می‌شوند. کنسول میانی، دسته‌دنده‌ی کوچک کریستالی دارد و شارژر بی‌سیم با جالیوانی و دسترسی به امکانات مختلف فراهم می‌کند.

صندلی‌ها چرم مصنوعی، بسیار باکیفیت هستند و همراه خط دوخت مورب، حس خوبی به سرنشینان می‌دهند. بی وای دی سانگ پلاس برای ۴ سرنشین بلندقد، فضای قابل قبول فراهم می‌کند و صندوق عقب ۴۵۰ لیتری در حالت استاندارد دارد.

اگر طبق برنامه، بهمن‌موتور بتواند نسخه‌ی پلاگین هیبرید را وارد ایران کند، ترکیب موتور برقی و پیشرانه ۱/۵ لیتر توربوشارژ، ۲۱۸ اسب بخار قدرت و ۳۱۰ نیوتن‌متر گشتاور خواهد داشت. این مجموعه، سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر برساعت ۹ ثانیه و نهایت سرعت ۱۷۵ کیلومتر برساعت فراهم می‌کند. مدل پایه از سانگ پلاس، همراه باتری ۱۸/۳ کیلووات ساعت، امکان ۸۰ کیلومتر رانندگی تمام برقی دارد. میانگین مصرف بنزین این خودرو پس از شارژ کامل باتری‌ها، یک تا دو لیتر در صد کیلومتر است.

اگر مدل تمام برقی وارد ایران شود، ۲۱۸ اسب بخار قدرت و ۳۱۰ نیوتن‌متر گشتاور خواهد داشت. این خودرو از نظر شتاب و سرعت، مشابه بی وای دی سانگ پلاس پلاگین هیبرید است؛ هرچند که ۲۵۰ کیلوگرم وزن بیشتر دارد. مدل تمام برقی در ۲ نسخه، شعاع حرکتی۴۲۰ و ۵۲۰ کیلومتر فراهم می‌کند.

سانگ پلاس پلاگین هیبرید، محرک جلو و مجهز به گیربکس تک سرعته خواهد بود؛ اما نمونه‌ی دو دیفرانسیل نیز دارد. نسخه‌های نزدیک به فول آپشن، پارک دوبل خودکار، کروز کنترل تطبیقی با ترمز اتوماتیک، استارت دکمه‌ای، ۶ کیسه هوا، سیستم صوتی باکیفیت از برند بوز (Bose) و فناوری کمک به هدایت خودرو بین خطوط دارند.

در بازار جهانی، آستانه قیمت سانگ پلاس پلاگین هیبرید، حدود ۲۵ هزار دلار است و برای مدل تمام برقی، ۳۰ هزار دلار پرداخت می‌شود. با این شرایط، محصول وارداتی بهمن موتور برای مشتری ایرانی، تقریبا ۳ میلیارد تومان هزینه خرید خواهد داشت.

پدال

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید