عضو هیئت منتخب روسای کانونهای بازنشستگی کشوری در حوزه درمان از اصلاح بخشی از مفاد قرارداد بیمه تکمیلی درمان ملت برای بازنشستگان کشوری خبر داد.
محمد کردی رئیس کانون بازنشستگان کشوری استان البرز گفت: یکی از مشکلات و انتقادتی که طی پنج ماه گذشته از سوی اکثر بازنشستگان مطرح میشد مربوط به محاسبه تعرفههای بخش بستری در بیمارستانهای خصوصی و میزان فرانشیز بود که خوشبختانه در جلسه ای که با مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری داشتیم ایشان پس از شنیدن مشکلات با سعه صدر و رویکرد حمایتی از بازنشستگان به مدیران میانی صندوق بازنشستگی و مدیریت بیمه ملت دستور دادند تا تبصره ۱۲ و میزان کسر فرانشیز در قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان اصلاح شود.
وی گفت: خوشبختانه ظرف چند روز موارد اصلی ازپیشهادات هیات منتخب کانونهای بازنشستگی کشوری اصلاح و از امروز اول شهریور ماه با ابلاغ الحاقیه ای جدید به قراداد بیمه تکمیلی شرایط پذیرش برای بازنشستگان بهتر شد .
محمد کردی در ادامه با اشاره به تلاشهای مدیریت صندوق بازنشستگی کشوری در جهت ارائه خدمات درمانی بهتر به بازنشستگان و خانواده های تحت تکفل آنان افزود: با پیگیری های دکتر مسکنی مجوز های لازم از هیات امنای سازمان تامین اجتماعی و هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری اخذ شده است و نقایص و ضعف های مربوط به قراداد بیمه تکمیلی ملت درخصوص عدم امکان قرارداد با بیمارستانهای خصوصی مرتفع شده است و همچنین مبلغ فرانشیز برای بازنشستگان هم از ۳۰درصد به ۲۰درصد تقلیل پیدا کرده است وبه بیمه ملت ابلاغ گردید .
رئیس کانون بازنشستگان استانداری استان البرز در پایان اظهار داشت مقرر شد دراین مرحله مدیران بیمه ملت بسرعت با تمام مراکز درمانی استانی قرارداد منعقد نمایند و بهانه ای دیگر مورد پذیرش نخواهد بود.
صندوق کشوری به یک بازنشسته: نمیتوانید از خدمات درمانی استفاده کنید اما مبلغِ خدمات از مستمریِ شما کسر میشود!
یک بازنشسته صندوق کشوری گفت: باتوجه به گرانی و افزایش هزینهها، یک میلیون تومان مبلغ همسانسازی هم نمیتواند معیشت ما را ترمیم کند، اما حتی این مبلغ را هم بعد از گذشت ۶ ماه از سال واریز نکردهاند.
یکی از مستمریبگیران صندوق کشوری در تماس با خبرنگار ایلنا، از لغو خدماتِ درمانیِ خود از صندوق کشوری با وجودِ کسر مبلغ این خدمات خبر داد و گفت: از دو صندوق تأمین اجتماعی و کشوری مستمری دریافت میکنم و به همین دلیل، سال گذشته تماس گرفتند که باید خدماتِ درمانیِ یکی از این صندوقها را حذف کنم.
نشست مشترک میرهاشم موسوی؛ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی و رئیس، اعضای هیئت مدیره و بازرسین کانون عالی کشور برگزار شد.
در این جلسه رئیس ،اعضای هیئت مدیره و بازرسین کانون عالی پس از بحث و تبادل نظر با مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی به توافق رسیدند تا احکام متناسب سازی بر اساس مفاد بند۱ برنامه هفتم توسعه هم برای سایرسطوح و هم برای حداقل بگیران بازنشسته تامین اجتماعی صادر شود.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در این جلسه ضمن اعلام آمادگی برای موضوع متناسب سازی گفت: با مشارکت و همفکری نمایندگان کانون عالی کشور و سازمان تامین اجتماعی احکام متناسب سازی برای بازنشستگان سایر سطوح و جامعه حداقل بگیرصادر میشود و سازمان بر اساس طرح دو فوریتی دولت به مجلس متناسب سازی برنامه هفتم را برای حداقل بگیران نیز همانندسایر سطوح اعمال خواهد کرد.
در این جلسه توافق شد که با توجه به اجرای متناسب سازی برنامه هفتم توسعه در راستای پرداخت ۳ میلیون تومان علی الحساب به سایر سطوح و حداقل بگیران که در تیرماه صورت گرفت و نهایتاً پس از صدور احکام متناسب سازی باقیمانده ۴۰ درصد متناسب سازی درسال اول برنامه هفتم توسعه به بازنشستگان مشمول این طرح پرداخت بشود.
در این جلسه تصمیم بر این شد که به زودی احکام متناسب سازی صادر خواهد شود.
مجموعه آنچه گفتم سبب شد که مستمریِ بازنشستگان نیاز به متناسبسازی داشته باشد، اما لایحه متناسبسازیِ بازنشستگان تامین اجتماعی، از آنجا که با لایحه همسانسازیِ حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری شبیهسازی شده، دارای اشکالاتی است.
سلطانیکیا توضیح داد: مطابق ماده ۷۷ قانون تأمین اجتماعی، حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در زمان بازنشستگی معدلگیری میشود. یعنی حقوق ۲۴ ماه بیمهپردازی آخر خدمت تقسیم بر ۲۴ میشود که به این، حقوق معدلگیری شده میگویند. تا این مرحله با صندوق کشوری اشتراک داریم. طبق مصوبه متناسبسازی، مستمریِ بیمهپردازان این صندوق به ۹۰ درصد حقوق شاغل همترازش ارتقا پیدا میکند.
وی بیان کرد: تصویب فرمول ۹۰ درصدی بازنشستگان صندوق کشوری برای بازنشستگان مشمول قانون تأمین اجتماعی اشتباه است؛ چراکه حقوق بازنشستگان صندوق کشوری فقط در یک مرحله به میزان ۹۰درصد شاغل همتراز تعیین میشود، که معادل ۹۰ درصد همان حقوق سال آخر اشتغال خود شخص بازنشسته است.