بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از تولید داخلی طرح تسهیلاتی به نام «رفاه کالا» را تدارک دیده است. براساس این طرح وام ۱۵۰ میلیون تومانی خرید کالا به مشتریان واجد شرایط پرداخت میشود. این تسهیلات نیاز به سپرده گذاری ندارد و در قالب کارت اعتباری است.
حقوق بگیران و بازنشستگان بانک رفاه که به نقدینگی برای خرید انواع کالا و محصولات احتیاج دارند، امکان درخواست برای وام ۱۵۰ میلیون تومانی این مجموعه را دارند. این وام به ارائه ضامن رسمی نیاز ندارد و مشتریان برای دریافت آن باید فیش حقوقی و مدارک هویتی لازم را به بانک ارائه بدهند. مبلغ درج شده در فیش حقوقی مشتریان باید به اندازهای باشد که ۶۰ درصد از کل وام را پوشش بدهد. نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد اعلام شده و مدت زمان بازپرداخت آن به ۳۶ ماه میرسد. افراد بعد از دریافت این وام امکان خرید از فروشگاههای طرف قرارداد بانک رفاه کارگران را دارند.
آغاز به کار بانک رفاه کارگران از چه زمانی بود؟
با در نظر داشتن مبلغ وام، نرخ سود و بازپرداخت آن میزان هر قسط این وام ۵ میلیون و ۴۲۲ هزار تومان است. مبلغ سود تسهیلات مذکور به ۹۵ میلیون و ۲۲۲ هزار تومان میرسد و وام گیرنده باید در پایان مدت زمان بازپرداخت معادل ۱۹۵ میلیون و ۲۲۲ هزار تومان به بانک بپردازد.
بانک رفاه کارگران یکی از بانکهای دولتی کشور است که از سال ۱۳۴۰ فعالیت خود را آغاز کرد. این مجموعه در طی سالهای فعالیت خود انواع خدمات پولی و بانکی را به مشتریان ارائه داده و اکنون با داشتن بالغ بر ۱۰ هزار و ۷۰۱ نیروی انسانی و هزار و ۱۳ شعبه فعال در سراسر کشور به تمام مشتریان خود خدمت رسانی میکند.
رضا فیضی نژاد با اعلام این خبر اظهار کرد: در صورتیکه سازمانهای اداری و استخدامی و برنامه و بودجه نسبت به تهیه و ابلاغ جداول مربوطه اقدام کنند، احکام متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری ظرف ۲۴ساعت و به سرعت قابل صدور است.
وی تاکید کرد: براساس دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ضرورت اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری در دولت جدید، این صندوق با جدیت پیگیر دریافت جداول و محاسبه مبلغ متناسب سازی است تا هرچه سریعتر احکام اصلاحی مربوطه را صادر کند.
فیضی نژاد تصریح کرد: طبق ماده ۴ آیین نامه اجرایی متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری موضوع تصویب نامه شماره ۶۸۹۶۹/ت۶۲۷۷۰هـ مورخ ۱۴۰۳/۵/۱ هیات وزیران، مقرر شده تا سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور جداول مربوط به نحوه شناسایی و طبقه بندی بازنشستگان را براساس مبلغ پرداختی توسط شاغلان مشابه و همطراز در پایه، رتیه، مرتبه، طبقه، درجه، گروه یا سایر عناوین مشابه و با ملاک قرار دادن ۳۰سال سابقه تهیه و به این صندوق ابلاغ کنند.
وی افزود: تا این لحظه، جداول مربوط به اجرای قانون که مبنای محاسبه مبلغ متناسب سازی برای هر بازنشسته و همچنین افراد مشمول، از سوی سازمانهای مذکور، ابلاغ نشده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، معاون فنی و امور بیمهای صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: با وجود مباحث مربوط به جداول متناسب سازی و منابع مالی مورد نیاز، صندوق بازنشستگی کشوری آمادگی دارد به محض دریافت جداول و تامین منابع مالی به سرعت و ظرف ۲۴ ساعت نسبت به صدور الکترونیک احکام بازنشستگان مشمول اقدام کند.
جعفر امیرآبادی زاده گفت: با توجه به رای صادره هیات عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ ۴ بهمن ۱۴۰۲، مبنی بر اجرای ماده ۱۰۹ قانون مدیریت خدمات کشوری و تبصره های آن، در خصوص بازنشستگان کشوری که به صورت خویشفرمایی بازنشسته شدهاند و با پیگیریهای صورت گرفته ازسوی صندوق و نمایندگان خویشفرما، اعتبار لازم در مرداد ۱۴۰۳ توسط سازمان برنامه و بودجه کشور تامین و به صندوق تخصیص داده شده است.
وی بیان کرد: بر این اساس، حق اولاد و عائلهمندی بازنشستگان کشوری خویشفرما از بهمن ۱۴۰۱ تاکنون محاسبه شده و امروز به حساب آنها واریز شد.
به گفته وی، مقادیر یادشده بر اساس اطلاعات موجود از این افراد در صندوق محاسبه شده است.
امیرآبادیزاده خاطرنشان کرد: بازنشستگان کشوری که بهصورت خویشفرمایی بازنشسته شده و اطلاعات خود را در صندوق بازنشستگی کشوری تکمیل نکردهاند، می توانند با مراجعه به مدیریتهای استانی سراسر کشور، نسبت به تکمیل اطلاعات پرونده بازنشستگی خود اقدام کنند تا پس از ارسال اطلاعات مربوط به حق عائلهمندی و اولاد از دفاتر مدیریت استانی به اداره کل امور مالی در ستاد و ثبت در سامانه، با احراز شرایط، معوقات سنوات قبل ایشان (از بهمن ۱۴۰۱ تاکنون) کارسازی و به آنها پرداخت شود.