🔥1685

راز خلالی کردن سیب زمینی لو رفت | با این ترفند جادویی سیب زمینی هات و خلالی رستورانی کن

یکی از تکنیک های آشپز های معروف خلال کردن یکدست سیب زمینی است که ما در مکتوب نامه به شما آموزش می دهیم.


خلال کردن سیب زمینی

شما حتی می توانید سیب زمینی خلالی سوزنی یا رشته ای را به صورت سرخ شده برای دورچین انواع غذا ها مانند زرشک پلو یا ماهی استفاده کنید. سیب زمینی خلالی سوزنی را می توانید بدون داشتن دستگاه خاصی و فقط با رنده تهیه کنید. تهیه این سیب زمینی خلالی سوزنی شاید خیلی ساده به نطر برسد ولی باید یک سری نکات را رعایت کنید تا بتوانید یک سیب رشته ای ترد داشته باشد. امروز در پارسی دی طرز تهیه سیب زمینی خلالی سوزنی یا رشته را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی خلالی سوزنی

سیب زمینی ۴ عدد
روغن و نمک به مقدار لازم
یخ و آب به مقدار لازم
سیب زمینی تنوری یکی از خوشمزه ترین ها در سراسر دنیا می باشد که بسیار محبوب است و شما می توانید این سیب زمینی …
مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و بشورید و بعد با رنده ریز دستی رنده کنید. می توانید به دلخواه از رنده درشت نیز استفاده کنید. اگر دستگاه غذاساز دارید می توانید از رنده ریز برای تهیه این سیب زمینی استفاده کنید.

مرحله دوم: شستن سیب زمینی
سیب زمینی ها را برای ۳ الی ۴ بار بشورید تا نشاسته اضافی خارج شود و آب آن زلال و شفاف شود و بعد با مقداری آب سرد و یخ بگذارید برای ۱ ساعت کنار باشد تا نشاسته ها خارج شود.

مرحله سوم: خشک کردن سیب زمینی
در ادامه سیب زمینی ها را داخل آبکش قرار دهید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و بعد دو لایه دستمال تخی روی کابینت پهن کنید و سیب زمینی ها آبکش شده را روی دستمال ریخته و بگذارید تا کاملا خشک شود و رطوبت آن از بین برود.
مرحله چهارم: سرخ کردن سیب زمینی خلالی سوزنی
در ادامه داخل یک شیرجوش روغن ریخته و کمی نمک اضافه کنید و کمی سیب زمینی اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا سیب زمینی ها بهم نچسبند و کم کم طلایی و ترد شوند. سپس از تابه خارج کنید و به دلخواه روی دستمال روغن گیر قرار دهید و به همراه دورچین یا سس دلخواه سرو کنید.

  • عالی بود

  • گانیمر

    اون خلال برای اینه که ورقه های سیب زمینی به کارد نچسبه و سرعت شمارو کم نکنه
    ربطی به اندازه گیری و غیره نداره فقط برای اینکه سرعت کار بیشتر بشه

    امتحان کنید ، بدون اون خلال ورقه ها به لبه کارد میچسبه و باهاش میاد بالا و نظم و سرعت کار بهم میخوره

  • اون خلال دندون برا اینه که وقتی داره سیب زمینیو خلال میکنه،سیب زمینی از اون حد بالاتر نره.و ربطی به ریز خرد کردن و اندازه سیب زمینی نداره.

  • اون خلال برا چی بود نفهمیدم

  • کار آن سیخ چوبی که کنار ساطور چسباند،چیه…!؟

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید