راز نریختن کباب کوبیده از روی سیخ | چه کنیم تا کباب کوبیده از سیخ نریزد؟

برای پختن کباب کوبیده خوشمزه و حرفه ای نکات ریزی وجود دارد که در این ویدیو راه جلوگیری از ریختن کباب کوبیده از سیخ را آموزش می دهیم.


کباب

شاید برای شما این مشکل به وجود آمده باشد که متوجه شوید کباب به سیخ نمی چسبد. با صبر و حوصله زیادی مواد کباب کوبیده را آماده می کنید ولی متوجه می ‌شوید که مواد کباب کوبیده از روی سیخ سرازیر می گردد. برای اینکه بخواهیم کباب کوبیده خانگی درست کنیم تا از سیخ نریزد راه ها و ترفند های گوناگونی وجود دارد.

نکات مهم کباب زدن

بهترین گوشت برای تهیه کباب کوبیده ، استفاده از گوشت سردست و گردن به همراه مقداری هم دنبه است که باید با هم چرخ شوند تا کباب چرب و خوشمزه ای درست شود.

قبل از اینکه مواد کباب را روی سیخ بکشید بهتر است سیخ ها را از قبل چند دقیقه ای داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند.

سیخ های کباب در هنگام استفاده حتما باید تمیز و خشک باشند.

گوشتی را که تهیه کردید و برای کباب کردن میخواهید استفاده کنید نباید بشویید ، چون چسبندگی خود را از دست می دهد و هنگام سیخ زدن و کباب شدن میریزید.

یکی از راههایی که برای چسبندگی گوشتها می توان انجام داد اضافه کردن مقداری گوشت مرغ چرخ شده به گوشت قرمز کبابی ست. چرا که گوشت مرغ چسبندگی بالایی دارد.

برای مواد کباب کوبیده باید پیازها را رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید و فقط تفاله پیاز را به گوشت اضافه کنید تا سبب شل شدن مواد و ریختن از روی سیخ نشود.

استفاده از جوش شیرین در کباب باعث از بین بردن آهن گوشت میشود و برای استفاده مکرر اصلا توصیه نمیشود ولی اگر هر از گاهی خیلی تصادفی هوس درست کردن کباب کوبیده کرده باشید

برای یکدست و زیبا کردن کباب ها و نیز چسبندگی بیشتر ،میتوانید از مقدار خیلی کمی جوش شیرین در مواد کباب کوبیده استفاده کنید.

برای حالت چسبندگی بیشتر گوشت ها و برای اینکه از روی سیخ نریزند آنها را کاملا ورز دهید و بعد حدود ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا مغز گوشت کاملا سرد شود. حتی بعد از اینکه کبابها را

به سیخ گرفتید مجددا آنها را یک ساعت دیگر داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند و خودشان را بگیرند.

دو طرف گوشتهای به سیخ کشیده شده را از بالا و پایین خوب با دست فشار دهید تا به سیخ بچسبند.

حرارت اولیه آتش منقل گازی و یا ذغالی هنگامی که کباب ها را روی آن قرار میدهند باید خیلی زیاد باشد و باید با قدرت روی آتش زغال باد بزنید سیخ ها را باید تند تند پشت و رو کنید تا یک طرف

آن بیشتر روی آتش نباشد. وقتی هم که گوشتها خودشان را گرفتند حرارت را کم کنید و یا باد زدن را به آرامی انجام دهید.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید