روانشناسی رابطه | مادرانی که دختر دارند این 5 نکته رو رعایت کنید | دختران را یک رهبر تربیت کنید

اگر مادر یا پدری هستید که این مقاله را برای مطالعه انتخاب کرده اید، و دوست دارید دختربچه تان در آینده به دختری قوی، توانا، با اعتماد به نفس و مستقل تبدیل شود، پس باید حتما به این 5 نکته مهم توجه کنید. این که چگونه دخترانی توانمند تربیت کنیم، بستگی به این دارد که چقدر برای تربیت او وقت می‌گذارید و مهارت های لازم را به او می‌آموزانید. زیرا این ویژگی ها به خودی خود به وجود نمی‌آیند.


روانشناسی رابطه

روانشناسی رابطه علمی است که به بررسی رفتارها و تعاملات انسان‌ها در روابط بین فردی می‌پردازد. روانشناسی رابطه به بررسی عواملی مانند عشق، احساسات، ارتباطات و مشکلات روابط میان افراد می‌پردازد و برای بهبود روابط میان افراد کمک می‌کند. در ادامه به برخی از مباحث مهم در روانشناسی رابطه پرداخته خواهد شد.یکی از مفاهیم اساسی در روانشناسی رابطه، الزامات و نیازهای انسانی است. انسان‌ها با تمامیت ژنتیکی به دنیا می‌آیند و از اتکای به دیگران به منظور تأمین نیازهای روانی، عاطفی و اجتماعی خود نیازمند هستند.در ادامه با بروز ترین مشکلات در روانشناسی رابطه می پردازیم.

اگر مادر یا پدری هستید که این مقاله را برای مطالعه انتخاب کرده اید، و دوست دارید دختربچه تان در آینده به دختری قوی، توانا، با اعتماد به نفس و مستقل تبدیل شود، پس باید حتما به این 5 نکته مهم توجه کنید. این که چگونه دخترانی توانمند تربیت کنیم، بستگی به این دارد که چقدر برای تربیت او وقت می‌گذارید و مهارت های لازم را به او می‌آموزانید. زیرا این ویژگی ها به خودی خود به وجود نمی‌آیند.

شما باید از طریق اقدامات لازم در زندگی روزانه به آن‌ها یاد بدهید که چطور قوی و با اعتماد به نفس زندگی کنند. شخصیت و ویژگی های فرزندتان را نمی توانید با گفتن «این گونه باش» یا «آن گونه باش» شکل دهید. در حالی که کلمات دارای قدرت زیادی هستند، اما باید به یاد داشته باشید که کودکان با مشاهده محیطی که در آن زندگی می‌کنند و نحوه رفتار شما با خودشان یاد می‌گیرند در آینده چطور رفتار کنند.
در این‌جا چند نکته مهم وجود دارد که باید هنگام تربیت دخترتان به آن‌ها توجه کنید. آن وقت دختری قوی و با اعتماد به نفس خواهید داشت.

مهارت های رهبری را به او بیاموزانید
مهارت‌های رهبری باعث می‌شود دختر شما اعتماد به نفس بیشتری در تصمیم گیری و حل مسئله داشته باشد. وقتی مهارت های رهبری او را تقویت کنید خیال‌تان از آینده پر از چالش او راحت خواهد بود. زیرا او می‌تواند با مدیریت و رهبری وضعیت پیش رویش بهترین راه حل را برای هر مسئله‌ای انتخاب کند. او را تشویق کنید تا نقش‌های رهبری را در فعالیت‎های مدرسه یا جامعه به عهده بگیرد. به او بیاموزید که در قبال اعمالش پاسخگو باشد. به این ترتیب دختری تربیت می‌کنید که توانایی، تاثیرگذاری و اعتماد به نفس فوق العاده‌ای خواهد داشت.

از ورزش کردن منعش نکنید
ورزش درس‌های ارزشمندی از زندگی را به آدم‌ها می‌آموزد درس‌هایی چون = نظم و انضباط، کار تیمی، انعطاف پذیری و موفقیت. علاقه دخترتان را به رشته ورزشی مورد نظرش تشویق کنید و از او در این مسیر حمایت کنید. فراموش نکنید ورزش می‌تواند عزت نفس و آمادگی جسمانی دخترتان را تقویت کند و به او یاد بدهد که چگونه رقابت یا همکاری کند، خواه دختر شما در تیم ورزشی مدرسه شرکت کند و خواه صرفاً برای سرگرمی ورزش کند.
او را به خودکفایی برسانید
سعی کنید دخترتان از سنین پایین به استقال کافی و خودکفایی دست پیدا کند. مهارت‌های زندگی عملی را به او بیاموزانید، حداقل برای مراقبت از خودش به او آشپزی، نظافت اتاق، شستن لباس‌ها و استفاده از وسایل اولیه مانند ماشین لباسشویی و خرید مواد غذایی را آموزش بدهید. اگر او به خودکفایی دست پیدا کند، به دختری جسور و با اعتماد به نفسی تبدیل خواهد شد که با انعطاف پذیری فوق العاده‌اش می‌تواند از پس هر چالشی بر بیاید.

بله! به او اجازه دهید مسئولیت‌هایش را خود به عهده بگیرد و برخی از مشکلاتش را به تنهایی حل کند. آن وقت در مواقع و شرایط سخت تصمیمات بهتری خواهد گرفت.
به او بیاموزید که از نظر مالی مستقل باشد
استقلال مالی سنگ بنای اعتماد به نفس است. به او در مورد تقسیم بودجه، پس انداز و سرمایه گذاری صحبت کنید و به او آموزش بدهید بتواند امور مالیش را مدیریت کند. همانطور که دخترتان پیش شما قد می‌کشد، تشویقش کنید تا یک کار پاره وقت پیدا کند یا در یک دوره کارآموزی شرکت کند و درآمدش را آنطور که صحیح است خرج کند. ارزش برنامه ریزی مالی و اهمیت کنترل آینده مالی را به او آموزش بدهید.

به او اجازه سفر بدهید
سفر به ایجاد افق‌های جدید در زندگی دختران کمک می‌کند. به او یاد می‌دهد تا با محیط و شرایط سازگار شود و دیدگاهش را گسترش می‌دهد. دخترتان را تشویق کنید تا دنیا را کشف کند، او را خواه برای سفرهای خانوادگی و خواه برای سفر با دوستانش تشویق کنید. حتی گاهی اوقات خوب است به تنهایی سفر کند تا بتواند با فرهنگ‌ها و مکان‌های مختلف آشنا شود. احساس استقلال داشته باشد و آنطور که دوست دارد ماجراجویی کند.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید