خانمهای خانهدار بهطور طبیعی ممکن است در مقایسه با شاغلان به تأمین بیمه و بازنشستگی توجه کمتری داشته باشند. اما با توجه به اهمیت این موضوع، این خانمها نیز میتوانند با استفاده از گزینههای موجود، برنامهای برای بیمه و بازنشستگی خود تنظیم کنند. در این مقاله، به بررسی روشهای فعالسازی بیمه خانمهای خانهدار پرداختهایم.
۱. بیمه اختیاری برای خانهداران
یکی از اصلیترین گزینههای بیمه برای خانمهای خانهدار، بیمه اختیاری است. بیمه اختیاری، به عنوان نوعی بیمه اجتماعی، به افراد این امکان را میدهد که با پرداخت حق بیمه، از خدمات بیمهای شامل بازنشستگی، از کار افتادگی و درمان بهرهمند شوند. برای استفاده از این بیمه، کافی است با سازمان تأمین اجتماعی تماس بگیرید و درخواست خود را ارائه دهید. با پرداخت حق بیمه به صورت ماهیانه یا سالیانه، میتوانید از مزایای این بیمه بهرهمند شوید.
۲. بیمه بازنشستگی زنان خانهدار
علاوه بر بیمه اختیاری، برنامههای ویژهای برای بیمه بازنشستگی زنان خانهدار وجود دارد. این برنامهها به خانمها این امکان را میدهند که با پرداخت مبالغ مشخص به صندوق بازنشستگی، آینده مالی خود را تأمین کنند. برای ثبتنام در این برنامهها، معمولاً باید به سازمان تأمین اجتماعی مراجعه کنید و مدارک مورد نیاز را ارائه دهید.
۳. استفاده از خدمات بیمههای خصوصی
بیمههای خصوصی نیز گزینه دیگری برای خانمهای خانهدار هستند. این بیمهها معمولاً با انعطافپذیری بیشتری نسبت به بیمههای دولتی ارائه میشوند و میتوانند شامل بیمه عمر، بیمه حادثه و بیمه درمان باشند. با تحقیق و مقایسه انواع بیمههای خصوصی، میتوانید گزینهای متناسب با نیازهای خود انتخاب کنید.
۴. مشاوره با متخصصان بیمه و بازنشستگی
برای انتخاب بهترین گزینههای بیمه و بازنشستگی، مشاوره با متخصصان این حوزه میتواند بسیار مفید باشد. کارشناسان بیمه میتوانند با تحلیل وضعیت مالی و نیازهای شما، بهترین برنامههای بیمه و بازنشستگی را پیشنهاد دهند.
۵. بررسی گزینههای دولتی و شبهدولتی
برخی از سازمانهای دولتی و شبهدولتی نیز برنامههای بیمه و بازنشستگی ویژهای برای خانمهای خانهدار ارائه میدهند. این برنامهها ممکن است شامل تخفیفهای ویژه یا تسهیلات مالی باشند. برای اطلاع از این برنامهها، به وبسایتهای دولتی و سازمانهای مربوطه مراجعه کنید.
محمدمهدی پناه در گفتو گو با ایسنا با تاکید بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دور دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری که در ۱۵ تیرماه برگزار میشود، اظهار کرد: انقلاب اسلامی با رای مردم تشکیل شد و الان که درخت تنومندی است باید در صیانت از آن کوشا باشیم.
وی انتخابات ریاست جمهوری این دوره را در جمهوری اسلامی مهم دانست و افزود: دشمنان در صدد به انزوا بردن اراده مردم در نگهداری از انقلاب هستند زیرا همین رای بالای ملت ایران موجب میشود تا در عرصههای جهانی اقتدار کشور ما حفظ شود.
رئیس شعبه یک تامین اجتماعی بابل به عملکرد مثبت و رو به صعود دولت سیزدهم که با سکان داری شهید جمهور به ثمر نشست اشاره کرد و گفت: باید در انتخاب رئیس جمهور آینده دقت نظر بیشتری داشته باشیم این خدمات رضایت بخش دولت به مردم باید ادامه یابد.
پناه با اشاره به عملکرد مثبت دولت سیزدهم اظهار کرد: تعداد کل بیمه شدگان در فروردین ۱۴۰۰ حدود ۴۵ هزار و ۶۶۸ نفر بوده که در سال ۱۴۰۳ به ۵۰ هزار و ۲۸۰ نفر افزایش یافت.
وی افزود: تعداد کل بازنشستگان ما ۱۶ هزار و ۶ نفر بوده که در سال ۱۴۰۳ به ۱۶ هزار و ۳۴۷ نفر رسید.
مهدی پناه گفت: پوشش بیمهای شهرستان بابل در سال ۱۴۰۰ حدود ۵۱ درصد بوده که در سال ۱۴۰۳ به ۵۴ درصد افزایش یافته است.
این مسئول از مردم شهید پرور بابل درخواست کرد تا با حضور در انتخابات، باعث شوند پرچم دولت شهید رئیسی بر زمین نماند و برای همیشه تاریخ برافراشته باشد.
انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، درمورد تامین بودجه بیمه زنان خانهدار که قرار بود پلکانی افزایش پیدا کند اظهار کرد: سال گذشته بودجه بیمه زنان روستایی دارای سه فرزند تامین شد و امسال نیز در قانون بودجه این مسئله در نظر گرفته شده است.
وی در ادامه تاکید کرد: تعداد زیادی از خانمهای روستایی ثبتنام کردند و امیدوارم امسال همه آن را تحت پوشش بیمه قرار گیرند.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری همچنین گفت: البته این موضوع مربوط به وزارت کار و بخش تامین اجتماعی روستاییان و کشاورزان است.