🔥114

سبک زندگی | خودت تو خونه با مواد دم دستی بالم لب درجه یک درست کن + روش

درست کردن بهترین بالم لب خانگی که تاثیر عالی در نرم شدن لب دارد.


سبک زندگی

سبک زندگی | بهترین بالم لب خانگی: همه ما دوست داریم لب‌های نرم و شادابی داشته باشیم. یکی از بهترین راه‌های رسیدن به این خواسته تأمین تغذیه موردنیاز لب‌هاست. پوست لب بسیار حساس است.

سبک زندگی و قرارگیری در معرض آفتاب و شرایط سخت آب‌وهوایی به آن آسیب می‌زند. اگر پوست لب‌هایتان خشک شده و ترک می‌خورد، وقتش رسیده کمی به آن رسیدگی کنید.

بهترین کاری که در این زمینه می‌توانید انجام بدهید استفاده از مواد طبیعی برای آب‌رسانی و کمک به ترمیم سریع لب‌هایتان است. در این مطلب جذاب، نشانتان می‌دهیم چطور با چیزهایی که در خانه دارید بالم لب خانگی درست کنید.
۱. بالم لب خانگی موم زنبور عسل و روغن نارگیل
مواد موردنیاز:
– ۲ عدد کپسول ویتامین E؛
– مقداری عسل خام ارگانیک؛
– ۱ قاشق غذاخوری موم قالبی رنده‌شده؛
– ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل فوق بکر.
روش درست‌کردن بالم لب خانگی موم و روغن نارگیل
موم زنبورعسل رنده‌شده را درون ظرفی ذوب کنید و سپس روغن نارگیل و عسل را به آن اضافه کنید؛
مواد را خوب باهم مخلوط کنید؛
دو کپسول ویتامین E اضافه کنید؛
پس از خنک‌شدن، محصول را به ظرفی قدیمی بالم لب منتقل کنید؛
هر زمانی که احساس کردید لب‌هایتان خشک شده، از این بالم لب خانگی استفاده کنید.
۲. بالم لب خانگی کاکائو و نعناع
مواد موردنیاز:
– چند قطره روغن نعناع؛
– ۱ قاشق چای‌خوری پودر کاکائو؛
– ۲ قاشق چای موم قالبی سفید؛
– ۲ قاشق چای‌خوری روغن بادام شیرین.
روش درست‌کردن بالم لب خانگی کاکائو و نعناع
با ذوب‌کردن موم قالبی شروع کنید؛
پس از ذوب‌شدن کامل موم، پودر کاکائو را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا مخلوطی یکدست شود؛
سپس روغن بادام شیرین و روغن نعناع را اضافه کنید؛
پس از خنک‌شدن، بالم لب را در ظرفی کوچک و مخصوص بریزید؛
هر زمان که لب‌های شما به آب‌رسانی جدی نیاز دارند، از این بالم لب خوش‌مزه استفاده کنید.
۳. بالم لب خانگی تمشک و لیمو
مواد موردنیاز:
– ۳ تا ۴ قطره روغن لیمو؛
– ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل بکر؛
– ۲ قاشق چای‌خوری مخلوط ژلاتین تمشک؛
– ۱ قاشق و ۱ کاسه قابل‌استفاده در مایکروویو.

روش درست‌کردن بالم لب خانگی تمشک و لیمو
روغن نارگیل را ۲۰ ثانیه درون مایکروویو قرار دهید؛
سپس ژلاتین تمشک را اضافه کنید و دو ماده را باهم مخلوط کنید؛
یک بار دیگر کاسه را درون مایکروویو قرار دهید؛
هنگامی که ژلاتین ذوب شد، روغن باید رنگ تمشک را به خود گرفته باشد؛
روغن لیمو را بیفزایید و به‌طور کامل مخلوط کنید؛
مخلوط به‌دست‌آمده را در ظرفی مخصوص بریزید و در یخچال بگذارید.

برچسب‌ها:

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید