رئیس اداره حمایتی و آسیبهای اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: یک هزار و ۸۳۶ کودک تهرانی ماهانه از طرح بهبود تغذیه کودکان بهرهمند میشوند.
وی افزود: در راستای اجرایی شدن طرح بهبود تغذیه کودکان زیر ۵ سال در سال جاری، یک هزار و ۸۳۶ کودک تهرانی ماهانه از طرح بهبود تغذیه کودکان بهرهمند میشوند.
این مقام وزارت کار تاکید کرد: در شهریور ماه، اعتبار دو ماهه برای سرپرست خانوارهای دارای کودک زیر ۵ سال با تشخیص سوء تغذیه از سوی ادارات بهداشت که در دهک یک تا هفت قرار داشتند شارژ شد.
رییس اداره حمایتی و آسیبهای اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران بیان کرد: به منظور بررسی کیفیت و ارزیابی طرح، همکاران امور اجتماعی در ادارات اجرایی تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه نمایندگان ادارات بهداشت در سراسر استان ضمن تماس با خانوادههای مشمول طرح جهت اطلاع رسانی، از روند اجرای صحیح طرح در فروشگاهها نیز نظارت میکنند.
خیزان گفت: در این مرحله از اجرای طرح بهبود تغذیه کودکان زیر ۵ سال، به ازای هر ماه برای هر کودک مشمول در دهکهای اول تا پنجم مبلغ ۱میلیون و ۱۰۰هزار تومان و دهکهای ششم و هفتم مبلغ ۶۶۰ هزارتومان اعتبار برای خرید شانزده قلم کالای اساسی شامل برنج، حبوبات، شیرکم چرب، پنیر، ماست کم چرب، مرغ، تخممرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند و شکر، میوه و سبزیجات در حساب سرپرست خانوار شارژ شده است.
وی افزود: تعداد خانوارهای بهرهمند از این یارانه تشویقی در استان تهران یک هزار و ۷۹۱ و تعداد کودکان یک هزار و ۸۳۶ نفر هستند که میتوانند به فروشگاههای زنجیرهای و خرده فروشیهای متصل به طرح کالابرگ الکترونیکی جهت دریافت کالاهای اساسی مشمول مراجعه نمایند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان قم گفت: در اجرای قانون جوانی جمعیت، حدود هزار مادر دارای سه فرزند و بیشتر که در مناطق روستایی و شهرهای کوچک سکونت دارند به صورت رایگان بیمه شدند.
حجتالاسلام رحیم اهرمی در گفت وگو با خبرنگاران ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن روز ملی روستا و عشایر به همه روستاییان و عشایر استان قم به عنوان سرمایههای ارزشمند اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی که نقش مهمی در توسعه پایدار کشور دارند، اظهار کرد: بیمه اجتماعی تلاش میکند پشتیبان حمایتی خوبی برای زحمتکشان روستایی و عشایری باشد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان قم، افزود: یکی از طرحهایی که امسال برای حمایت از مادران روستایی و عشایری اجرا شده، شناسایی و جذب مادران دارای سه فرزند و بیشتر برای برقراری بیمه رایگان است.
اهرمی ادامه داد: این طرح در راستای قانون جوانی جمعیت در مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر اجرا شده و در سطح کشور حدود ۳۱۱ هزار نفر در مرحله نخست به طور رایگان بیمه شدند.
وی با بیان این که دولت تعهد دارد حق بیمه این مادران را تا ۷ سال پرداخت کند، اظهار کرد: در استان قم حدود هزار مادر دارای سه فرزند و بیشتر که فرزند سوم آنها از اول فروردین سال ۱۳۹۶ به بعد به دنیا آمده مشمول این طرح شدهاند.
به گفته مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان، کشاورزان و عشایر استان قم در صورت تأمین اعتبار توسط دولت، این طرح استمرار خواهد شد.
اهرمی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان مزایای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی پرداخت و گفت: دولت ۷۰ درصد حق بیمه مشمولان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر را پرداخت میکند و این یارانه، فرصت خوبی برای حمایت از این اقشار را فراهم کرده است.
وی دریافت حقوق بازنشستگی، دریافت حقوق ازکارافتادگی و دریافت مستمری ناشی از فوت سرپرست خانوار را از دیگر مزایای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر برشمرد.
اهرمی انتقال سابقه بیمهای را یکی دیگر از مزایای عضویت در این صندوق دانست و تأکید کرد: جوانان میتوانند از ۱۸ سالگی و قبل از اینکه به صورت رسمی وارد مشاغل اداری یا غیره شوند، از مزایای بیمهای این صندوق استفاده کنند و پس از ورود به مشاغل جدید، سوابق بیمهای خود را انتقال دهند.
وی آمار جامعه هدف یا مشمولان صندوق بیمه اجتماعی در استان قم را حدود ۳۱ هزار و ۵۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد حدود ۱۴ هزار نفر بیمه شده کل و تعداد هزار و ۴۶۰ نفر مستمریبگیر هستند.
اهرمی در پایان ابراز امیدواری کرد: مابقی مشمولان صندوق بیمه اجتماعی استان قم به عضویت این صندوق درآمده و از مزایای آن بهرهمند شوند.