طرز تهیه استیک مرغ رژیمی | این استیک خوشمزه رو حتما درست کن!

استیک مرغ یک نوع غذای مجلسی است که معمولاً در طول وعده‌های غذایی خاص سرو می‌شود. ممکن است در طول یک مهمانی خانوادگی یا اعلام یک خبر خوش، به عنوان بهترین غذای ممکن سرو شده باشد و مزه آن تا مدت‌ها زیر زبانتان باقی بماند. آیا شما هم تجربه چنین غذایی را دارید؟


استیک

استیک مرغ یک نوع غذای مجلسی است که معمولاً در طول وعده‌های غذایی خاص سرو می‌شود. ممکن است در طول یک مهمانی خانوادگی یا اعلام یک خبر خوش، به عنوان بهترین غذای ممکن سرو شده باشد و مزۀ آن تا مدت‌ها زیر زبانتان باقی بماند. آیا شما هم تجربۀ چنین غذایی را دارید؟ پس احتمالاً به دنبال طرز تهیه استیک مرغ هستید.

این مقاله طرز تهیه چندین چندین استیک را به شما معرفی می‌کند، بیاید تا با یکدیگر آن‌ها را مطالعه کنیم.

مواد مورد نیاز

مقدار

سینه مرغ

۱۸۰ تا ۲۲۰ گرم

نمک

به مقدار لازم

پودر فلفل سیاه

به مقدار لازم

سس فلفل چیلی

۱ قاشق غذاخوری

سس سویا

۲ قاشق غذاخوری

کره

نصف فنجان

روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری

ابتدا پوست چرب مرغ را از آن جدا کنید. یعنی پوست هر دو انتهای سینه مرغ را که معمولاً دارای بیشترین بافت چربی است را بگیرید. سپس گوشت سینه مرغ را با یک گوشتکوب نرم، به آرامی بکوبید.

سپس سینه مرغ کوبیده شده را در یک کاسه قرار دهید و نمک، فلفل، سس فلفل چیلی، سس سویا و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و آنها را با دست و با چرخاندن مرغ در مخلوط چاشنی‌ها با هم مخلوط کنید.

کره را در تابه بریزید و بگذارید کمی آب شود، اما مراقب باشید که کره نسوزد. وقتی کره تا نیمه ذوب شد، سینه مرغ چاشنی زده شده را روی گریل قرار دهید و بگذارید حدود ۳ تا ۵ دقیقه از هر طرف بپزد. وقتی تمام شد از ماهیتابه خارج و نوش‌جان کنید.

مواد مورد نیاز

مقدار

شیر

نصف فنجان شیر

تخم‌مرغ بزرگ

2 عدد

آرد چند منظوره

2 فنجان

نمک

به مقدار لازم

پودر فلفل سیاه

به مقدار لازم

فلفل پاپریکا

به مقدار لازم

سینه مرغ

900 گرم

روغن نباتی

نصف فنجان

کره

1 قاشق غذاخور

در آغاز شیر را با تخم‌مرغ در یک ظرف و سپس آرد چند منظوره را با چاشنی‌ها و ادویه‌ها در ظرف دیگر با یکدیگر مخلوط کنید. پس از آن، گوشت مرغ را با ادویه مزه‌دار کنید و به شیر و تخم‌مرغ آغشته و بعد در ادویه‌ها بخوابانید. (به ترتیب ادویه‌ها، شیر و تخم‌مرغ و بعد دوباره ادویه‌ها)

روغن نباتی را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. کره را اضافه کنید. چند قطره آرد بریزید تا مطمئن شوید که به اندازه کافی داغ است. وقتی کره فوراً جوشید، متوجه می‌شوید که آماده است. گوشت سینه مرغ را بپزید تا لبه‌ها قهوه‌ای-طلایی به نظر برسند، هر طرف حدود ۲ دقیقه باید پخته شود. گوشت را در یک بشقاب با یک دستمال کاغذی بگذارید و با پوشاندن با یک بشقاب دیگر یا یک ورق فویل، آن‌ها را گرم نگه دارید.

مرغ را پس از خریداری حتماً پاک کنید و در سینی قرار دهید. سپس سیب‌زمینی‌ها را به به صورت نگینی برش دهید. هویج‌ها را بشویید و آن‌ها را هم به صورت نگینی خرد کنید. پیاز و کرفس را می‌توانید به صورت خلالی برش دهید.

سبزیجات را با یکدیگر مخلوط کنید. بعد نمک، ادویه و آب را اضافه کرده و روی مرغ بریزید. در قابله را بگذارید و اجازه دهید تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد. سپس می‌توانید این خوراک لذیذ را نوش‌جان کنید.

 

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید