طرز تهیه تاس کباب | این خوارک خوشمزه رو حتما درست کن

تاس کباب، ترکیب خوشمزه خورش گوشت مخصوص با پلو یکی از غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه است. اگر از کسی در ترکیه یا ایران در مورد نوع کباب مورد علاقه‌اش بپرسید، احتمالاً خیلی از آن‌ها به این نوع کباب اشاره کنند. در این مقاله به طرز تهیه تاس کباب با مرغ به طور دقیق و گام به گام پرداخته شده است.


کباب
 تاس کباب نوعی کباب سنتی در منطقه آناتولی ترکیه و اردبیل ایران بوده و البته ناگفته نماند که شواهد خاصی وجود ندارد تا نشان دهد کدام شهر یا کشور ابتدا تاس کباب را ابداع کرده است.
نکته مهمی که باید به آن اشاره کرد اینطور بیان شده که برای درست کردن تاس کباب باید خورش مرغ و پلو همزمان آماده و سرو شود. آماده‌سازی پلو مناسب ۳۵ دقیقه و خورش مرغ مخصوص حدود ۱۲۰ دقیقه طول می‌کشد. تفاوت زمانی بین پخت این دو وجود دارد که برای استراحت پلو در آب پیش از پخت، می‌تواند مناسب باشد. توصیه ما این است که از همان ابتدا شروع به تهیه پلو نکنید.
غذاهای خاورمیانه‌ای یکی از بهترین خورش‌های گوشت در جهان را ارائه می‌دهند. خورش تاس کباب با مرغ شبیه بیشتر غذاهای ایرانی مانند قورمه یا قیمه است، اما خورش گوشت مرغ طعم ملایم‌تری دارد. آنها نه تنها خوشمزه، بلکه مغذی نیز به حساب می‌آیند زیرا سرشار از سبزیجات، گیاهان و ادویه‌جات خانگی هستند. این مواد عبارتند از:
فیله مرغ: فیله مرغ لطیف و لذیذ است و خورش را آبدار و پر طعم می‌کند.
سیب‌زمینی: سیب‌زمینی، خورش را دلچسب می‌کند و همه طعم‌ها را می‌گیرد و خوشمزه‌تر تحویل می‌دهد.
هویج: هویج کمی شیرینی طبیعی و تردی به خورش اضافه می‌کند.
فلفل دلمه: فلفل شیرین با رنگ روشن و منحصر به فردی که دارد، طعم تازه‌ای به غذا می‌بخشد.
پیاز و سیر: پیاز و سیر با افزودن طعم‌های غنی و معطر، مزه خورش را واقعاً خوب می‌کنند.
ادویه‌جات: این ادویه‌های مخلوط شده با هم، طعم خورش را خاکی و کمی دودی می‌کنند.
سس گوجه‌فرنگی: سس گوجه‌فرنگی باعث می‌شود خورش یکدست شود و عطری تند و غنی به آن بدهد.
مواد اولیه تهیه تاس کباب
بهتر است قبل از آنکه به سراغ طرز تهیه تاس کباب با مرغ برویم، مواد مورد نیاز آن را با هم بررسی کنیم. این مواد خورش برای ۴ نفر عبارتند از:

مواد اولیه تاس کباب

گوشت مرغ (ترجیحاً فیله)
۵۰۰ گرم
پیاز
۲ عدد
هویج
۲ عدد
سیب‌زمینی
۲ عدد
گوجه‌فرنگی
۴ عدد
سیر
۲ حبه
دویه‌جات: فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر، تخم گشنیز، زیره، دارچین، نمک
به مقدار لازم
آبلیمو
۲ قاشق غذاخوری
روغن
۴ قاشق غذاخوری
برنج
۴ لیوان

طرز تهیه مرحله به مرحله تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب با مرغ به صورت گام به گام به این شکل است:
گام اول: پیازها را سرخ کنید.
پیازها را پوست گرفته و ورقه‌ای برش دهید، سپس دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی را در قابلمه‌ای بریزید و پیازهای خرد شده را کف آن قرار دهید.
گام دوم: گوشت مرغ و هویج را اضافه کنید.
گوشت مرغ را به قطعات ۵ سانتی‌متری برش داده و روی تکه‌های پیاز قرار دهید. هویج‌ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید. سپس هویج‌ها را نیز روی گوشت بخوابانید.
گام سوم: گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی و سر را در قابلمه با مواد دیگر تفت دهید.
در این مرحله گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و حلقه‌ای ببرید. گوجه‌فرنگی‌های برش خورده را روی ورقه‌های هویج قرار دهید، سپس سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و به صورت گرد خرد کنید و به همراه حبه‌های سیر، داخل قابلمه بریزید و به مدت سه دقیقه تفت دهید.
گام چهارم: با ادویه‌ها، غذا را خوش‌طعم کنید.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، پودر دارچین، پودر پاپریکا و آبلیمو را به قابلمه اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
گام پنجم: به خورش اجازه دهید خودش را بگیرد.
سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. سپس روی حرارت ملایم، اجازه دهید خورش به مدت ۱ تا ۲ ساعت به آرامی بپزد.
گام ششم: خورش و پلو را سرو کنید.
زمانی که درب قابلمه را گذاشتید تا خورش خوب بجوشد، می‌توانید برنج خود را نیز دم بگذارید. حال پلو و خورش را در ظرف مورد نظرتان بریزید و پس از تزیین، آن را سرو کنید.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید