ته چین یکی از غذاهای اصیل و محبوب ایرانی است که در منوی رستورانها جایگاه ویژهای دارد. تهچین در انواع مختلف گوشت، مرغ و یا سبزیجات تهیه میشود و به دلیل ظاهر منسجمی که دارد، غذایی بسیار مجلسی محسوب میشود. تهچین آلو اسفناج یکی از انواع تهچینهای بسیار خوشمزه و مجلسی است که از ترکیب برنج با اسفناج تازه، آلو، مغز گردو، سینه مرغ، پیاز داغ و… تهیه میشود و طعم شگفتانگیزی دارد.
اگر عاشق اسفناج و غذاهای خوشمزهای که با آن درست میشود هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه ته چین آلو اسفناج همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ته چین آلو اسفناج
برنج: ۲ پیمانه
اسفناج تازه و خردشده: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
مغز گردو: ۵ عدد
سینه مرغ: ۱ عدد
آلو خورشتی: ۱۰ عدد
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
ماست چکیده: ۳ قاشق غذاخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
طرز تهیه ته چین آلو اسفناج
برای درست کردن این تهچین خوشمزه ابتدا اسفناجها را خرد کنید و داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب اسفناج کشیده شود.
پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن به صورت جداگانه سرخ کنید و در آخر سیر رنده شده را اضافه کنید و مقداری زردچوبه و فلفل و نمک بریزید.
سینه مرغ را با پیاز و ادویه بپزید و به صورت ریشریش خورد کنید.
در مرحله بعد برنج را که از ۴ ساعت قبل با آب و نمک خیس دادهاید، آبکش کنید.
زردههای تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید و زعفران، ماست چکیده، روغن مایع، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا برنج کاملا با مواد تهچین آغشته شود.
کف قابمه موردنظرتان مقداری روغن بریزید و نیمی از برنج را داخل قابلمه بریزید.
وسط قابلمه اسفناج تفت داده شده، پیاز داغ، آلو بخارا خیس داده، مغز گردوی خرد شده و سینه مرغ پخته و خرد شده را بریزید و بقیه برنج را روی مواد بریزید و سطح برنج را صاف کنید.
مقداری روغن روی برنج بریزید و دمکنی بگذارید و روی حرارت اجاق گاز به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا دم بکشد. بعد از اینکه برنج دم کشید، تهچین را داخل دیس سرو برگردانید و نوش جان.