در ادامه روش تهیه این خوراک خوشمزه را آموزش دادهایم.
مواد لازم:
گوشت تکه ای: ۲۰۰ گرم
لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم
هویج: ۲ عدد
سیب زمینی: یک عدد
پیاز: یک عدد
قارچ: ۱۰ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۱۲۰ دقیقه
تعداد نفرات: ۴ نفر
روش تهیه:
۱. پیازها را نگینی و گوشت را تکهای خرد کنید. همچنین لوبیا، سیب زمینی، هویج و قارچ را در سایز دلخواه خرد کنید.
۲. پیاز را در روغن سرخ کرده، سپس گوشت اضافه کنید. کمی رب گوجه هم افزوده و تفت دهید. در نهایت ۲ لیوان آب اضافه و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم پخته شود.
۳. گوشت که نیمپز شد، هویج و لوبیای خرد شده و قارچ را به خوراک اضافه کنید و اجازه دهید پخته شود. در این فاصله سیبزمینیها را در تابه مناسب با مقداری روغن سرخ کنید.
۴. گوشت و لوبیا که پخته و آب مواد کم شد، سیب زمینیهای سرخ شده را به خوراک اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه شعله راخاموش کنید.
نکته: میتوانید از مرغ به جای گوشت قرمز و از گوجه به جای ربگوجه استفاده کنید.