طرز تهیه شربت زعفرانی نذری
آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید.
به هم نزنید و اجازه دهید شکر کم کم در آب حل شود.
پس از حل شدن شکر، حرارت را کم کنید.
گلاب و زعفران را اضافه کرده و اجازه دهید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بجوشد و به قوام آید.
نگام جوشیدن، چند بار با فرچه آغشته به آب دور قابلمه را تمیز کنید تا شربت شکرک نزند.
وقتی قوام شربت خوب است که اگر در آب سرد بریزید، ته نشین شود.
یا اینکه کمی از آن را در نعلبکی ریخته و بگذارید سرد شود، سپس قوام آن را ببینید.
به قوام مناسب که رسید شعله را خاموش کرده و اجازه دهید شربت خنک شود.
دقت کنید که شربت بعد گذاشتن داخل یخچال کمی غلیظ تر می شود.
داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
فوت و فن تهیه شربت زعفرانی نذری خانگی
قاشق فلزی را در شربت نزنید.
هنگام سرو این شربت می توانید خاکشیر یا تخم شربتی یا ترکیب آنها را به آن اضافه کنید.
می توانید از یخ های تزیین تخم شربتی و خاکشیر استفاده کنید.
در صورت تمایل دو سه دانه هل داخل آب و شکر بریزید.
برای جلوگیری از شکرک زدن می توانید در جوش های آخر، نوک قاشق چای خوری جوهر لیمو اضافه کنید.
به جای گلاب می توانید از عرق هل یا عرق بیدمشک استفاده کنید.
فیلم طرز تهیه شربت زعفرانی خانگی
خواص شربت زعفران
مفرح و نشاط آور، از بین بردن اضطراب و استرس، اشتها آور، تقویت کننده معده، از بین برنده نفخ معده، تقویت کننده حافظه، جلوگیری از پیری زودرس، بهبود سردردهای عصبی، درمان بی خوابی و کمک به هضم غذا