🔥13

طرز تهیه پیراشکی گوشت | این پیراشکی خوشمزه رو حتما درست کن!

پیراشکی گوشت در واقع یک غذای مغولی است که بعدها به شرق آسیا کشیده شد. این غذای بی‌نظیر با دستورالعمل‌های چینی ترکیب شده و امروزه پیراشکی گوشت چینی بسیار معروف است و رستوران‌های سراسر دنیا به دنبال کشف طرز تهیه پیراشکی گوشت هستند.


پیراشکی

پیراشکی گوشی یک غذای مجلسی و فوق‌العاده خوشمزه و مفید بوده که بزرگ و کوچک (به ویژه کودکان) آن را دوست دارند. این غذای شگفت‌انگیز را می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا به عنوان یکی از غذاهای فرعی روی میز سلف سرویس بچینید و مطمئن باشید که از رنگ و بوی آن به طور مدهوش‌کننده‌ای استقبال می‌شود.

امروز در این مقاله قصد داریم دستورالعمل پیراشکی گوشت را با هم یاد بگیریم. آیا برای آن آماده هستید؟

مواد اولیه تهیه پیراشکی گوشت

بیاید ابتدا با هم مواد اولیه پیراشکی گوشت را چک کنیم. موارد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت عبارتند از:

مواد لازم مقدار (برای چهار نفر)
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای متوسط ۱ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا (در صورت لزوم) ۱۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت خانگی

تهیه مواد میانی پیراشکی گوشت

گام اول: پیازها را سرخ کنید.

اولین قدم در دستورالعمل تهیه پیراشکی، سرخ کردن پیازها است. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در تابه داغ بریزید. وقتی حسابی طلایی و شفاف شدند، گوشت را اضافه کنید.

گام دوم: گوشت را همراه ادویه و پیاز تفت دهید.

بعد از طلایی شدن پیازها، گوشت چرخ کرده را همراه زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا بوی زهم گوشت گرفته شود.

گام سوم: سبزیجات را اضافه کنید.

در ادامه نیز قارچ‌ها را به شکل نگینی یا گرد (طبق سلیقه شما) خرد و به تابه اضافه کنید. در این مرحله بهتر است کمی آبلیمو نیز اضافه کنید تا قارچ‌ها سیاه نشوند. سپس فلفل دلمه‌ای را نیز نگینی خرد کنید و به تابه بیفزایید. آنقدری مواد را تفت دهید تا سبزیجات به خوبی سرخ و نرم شوند.

گام چهارم: رب گوجه فرنگی را همراه مواد تفت دهید.

حال وسط تابه مواد را باز و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. نمک را در این مرحله بزنید. پس از چند دقیقه که مواد به خوبی مخلوط شد. تابه را خاموش کنید و اجازه دهید مواد سرد شوند.

تهیه خمیر پیراشکی گوشت

گام اول: خمیر را به عمل بیاورید.

برای به عمل آوردن آن، خمیر مایه فوری را همراه شکر و آب ولرم داخل یک ظرف مخلوط می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم. بهتر است آن را در جایی نسبتاً گرم بگذارید تا حباب بزند. برای این کار ده دقیقه کافی است.

گام دوم: تخم‌مرغ، نمک و روغن را اضافه کنید.

پس از ده دقیقه که خمیر مایه به عمل آمد، آن را در ظرفی گود دار بریزید و نمک و روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شوند.

گام سوم: آرد بزنید.

حال برای چسبندگی مواد، مقداری آرد اضافه می‌کنید. باید مراقب باشید آنقدری آرد اضافه شود که خمیر سفت نباشد. حالا مواد را به مدت ۱۵ دقیقه ورز دهید.

گام چهارم: خمیر را استراحت دهید.

بعد از ۱۵ دقیقه ورز دادن، خمیر را در یک ظرف مسطح بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید. آن را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.

گام پنجم: قالب‌ها را آماده کنید.

پس از گذشت یک ساعت، مواد را کم ورز دهید تا باد آن خالی شود، حالا با وردنه سطح آن را صاف و یکدست کنید. سپس با قالب گرد، خمیر را جدا کنید.

گام ششم: مواد را درون قالب بریزید.

حال مقداری از گوشت را داخل خمیر قالب زده بریزید و کمی پنیر پیتزا (اختیاری) اضافه کنید. حال لبه خمیر را مانند یک هلال ماه ببندید و با چنگال آن را سفت کنید.

گام هفتم: فر را روشن کنید.

حال پیراشکی‌ها را داخل سینی فر می‌گذاریم تا به خوبی پخته شوند. توجه کنید که سینی فر را باید چرب کنید و پیراشکی‌ها را با فاصله بگذارید تا به ظرف نچسبند. دمای فر بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد باشد و برای پخت پیراشکی گوشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی است.

غذا آماده است. حالا می‌توانید نوش‌جان کنید.

 

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید