🔥3

طرز تهیه کتلت ایتالیایی | این کتلت متفاوت و خوشمزه رو حتما درست کن!

کتلت بادمجان ایتالیایی یک غذای خوشمزه و ساده است که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این کتلت‌ها با طعم لذیذ بادمجان و پنیر، همراه با سس‌های مختلف، یک وعده غذایی کامل و مغذی را تشکیل می‌دهند.


کتلت

کتلت یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین غذاهای فست فود یا فینگرفود در ایران و در دیگر کشورهای جهان است که معمولا آن را می‌توان به‌عنوان غذای اصلی، پیش غذا، غذای سفر یا ساندویچ سرد سرو کرد. با مواد غذایی مختلف چون گوشت چرخ‌کرده گوسفندی یا گوساله، مرغ، ماهی، پنیر، حبوبات، سبزیجات و بادمجان می توان انواع کتلت را تهیه و نوش جان کرد.

کتلت بادمجان یکی از خوشمزه ترین انواع کتلت ها است که دستورات مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. با استفاده از بادمجان خام، بادمجان کبابی، بادمجان با گوشت چرخ کرده، بادمجان بدون استفاده از گوشت چرخ کرده می توان کتلت بادمجان تهیه نمود، کتلت بادمجان ایتالیایی از پرطرفدارترین کتلت ها است که در تهیه آن از پنیر پیتزا استفاده می شود.

روش اول:پخت کتلت بادمجان در فر

برای تهیه کتلت بادمجان در فر به روش ایتالیایی ها مراحل زیر را دنبال کنید.

مواد لازم برای کتلت بادمجان

بادمجان ۳ عدد

نمک به مقدار لازم

گوجه گیلاسی ۷۰۰ گرم

برگ ریحان به مقدار لازم

پنیر پارمسان به مقدار لازم

سیر ۱ حبه

بادام ۱۰ عدد

نمک، فلفل، روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت بادمجان

در همین ابتدای کار ۳ عدد بادمجان را لایه لایه به صورت افقی برش بزنید.

پوست بادمجان را جدا نکنید. فقط سر بادمجان باید جدا شده باشد.

روی آنها نمک بریزید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا تلخی گرفته شود.

۷۰۰ گرم گوجه گیلاسی را آماده کرده و با چاقو از وسط نصف کنید.

آب و نمک اضافه بادمجان را بگیرید.

بادمجان ها را داخل کاغذ روغنی روی سینی فر کاملاً منظم بچینید.

کمی نمک و مقداری روغن روی آنها بریزید.

بادمجان ها را داخل فر قرار دهید.

در سینی دیگر فر، گوجه گیلاسی‌ های نصف شده را بچینید و آن را هم داخل فر بگذارید.

دمای فر باید ۲۰۰ درجه سانتی گراد باشد.

بادمجان‌ ها باید به مدت ۲۰ دقیقه و گوجه‌ ها به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بمانند.

گوجه‌ ها را زودتر بیرون بیاورید و داخل خردکن بریزید و کمی برگ ریحان هم به خردکن اضافه کنید.

پنیر پارمسان را رنده کرده و به این ترکیب اضافه کنید.

یک حبه سیر داخل سس بریزید.

سپس به اندازه ۱۰ عدد بادام هم به ترکیب اضافه کنید.

نمک، فلفل و روغن زیتون هم به ترکیب بزنید و همه مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.

یک ماهتابه بردارید و کمی روغن داخل آن ریخته و روغن را در کل ماهتابه پخش کنید.

بادمجان‌ ها را از فر بیرون آورده و روی ماهتابه بچینید.

سسی که آماده کرده بودید را روی بادمجان‌ ها بریزید.

دقت کنید که همه جای بادمجان‌ ها به این سس آغشته شوند‌.

اکنون می‌ توانید کمی پنیر مورد علاقه خودتان را به ترکیب اضافه کنید که معمولاً پنیر پیتزا هم به این ترکیب اضافه می کنند.

پنیر پارمسان هم ‌می تواند طعم خوبی به این ترکیب بدهد. حتی می‌ توانید از دو مدل پنیر استفاده کنید.

دوباره روی پنیرها بادمجان‌ ها را بچینید و سس را روی بادمجان‌ ها آغشته کنید و دوباره پنیر اضافه کنید.

همین کار را لایه لایه تکرار کنید تا موادتان تمام شود. سپس ماهتابه را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

بعد از این مدت زمان غذای شما آماده است.

روش دوم:کتلت بادمجان بدون گوشت با پنیر پارمزان

برای تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت با پنیر به روش زیر عمل کنید:

مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت با پنیر

بادمجان متوسط ۳ د

آرد ۱ پیمانه

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

تخم مرغ ۲ عدد

خرده نان باگت ۱/۵ پیمانه

پنیرپارمزان یا پارمسان ۱/۳ پیمانه

جعفری تازه ساتوری شده ۱/۴ پیمانه

روغن زیتون ۱ پیمانه

لیمو ترش برای سرو

طرز تهیه کتلت بادمجان سرخ شده

بادمجان های دلمه ای را پوست گرفته و حلقه ای برش بزنید.

تخم مرغ ها را در یک کاسه مناسب بشکنید و خوب هم بزنید تا باز شود.

درون ظرفی مقداری آرد بریزید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود.

بادنجان ها را ابتدا در آرد بغلطانید و سپس داخل تخم مرغ فرو کرده و در آخر به خرد نان ها آغشته کرده و داخل روغن سرخ نمایید.

همه بادمجان ها را به همین شکل آماده کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

پنیر و جعفری خرد شده را روی بادمجان ها بپاشید.

یک عدد لیمو را برش زده و با کتلت بادنجان ایتالیایی سرو نمایید.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید