🔥119

عمرا اگه میدونستی با این ترفند جادویی باقالا ها تا یکسال تازه میمونه

با این روش بدون اینکه مزه باقالا ها تغییر کنه همینطور سبز و خوشرنگ باقی می‌مونه و خواصشون هم حفظ میشه.


باقالی رو پوست بگیرید و به آب در حال جوش اضافه کنید.

دقت کنید که فقط در حد پنج دقیقه باید بجوشه اگه بیشتر بپزه رنگشون تغییر میکنه و سبز نمیمونه.

بلافاصله باقالی رو داخل آب و یخ بریزید بعد از اینکه کامل خنک شد پوستش براحتی جدا میشه.
داخل ظرف در دار یا زیپ کیپ ریخته و تا یک سال داخل فریزر نگه داری کنید.

نکاتی برای خریداری باقلا سبز
قبل از استفاده از باقالی، باید باقالی خریداری کنید که تازه باشد و کیفیت خوبی داشته و دارای خصوصیات زیر باشد:

رنگ باقلا باید سبز باشد.
محل دانه در داخل غلاف باقلای مرغوب، فاقد فضای خالی است.
پوست دانه نباید سفید باشد.
اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کیفیت باقلا پایین است.
طریقه صحیح پوست کندن باقلا
پوست کندن باقالا برای برخی از خانم ها مشکل است بنابراین برخی از آنها ترجیح می دهند که باقالی پوست کنده به صورت آماده بخرند اما هیچ چیزی جای باقالی که خودتان خریداری و با رعایت نکات بهداشتی پاک کرده اید، نخواهد گرفت. به جای خریداری باقالی آماده، طریقه جداکردن راحت پوست باقالی را بیابید. برای آسان جدا شدن پوست باقالی روش های گفته شده در این بخش از خانه داری نمناک را به کار برید :

1. ابتدا پوست اول باقالی را جدا کنید و برای جدا کردن پوست دوم باقالی با چاقو باقالی ها را به دو قسمت تقسیم کنید، سپس فشار مختصری وارد کنید تا خیلی راحت ، مغز باقالا بیرون بیاید.

2. برای راحت پوست کندن باقالا می توانید روی آنها کمی نمک بپاشید و پنج دقیقه بعد به راحتی پوست شان را جدا کنید.

روش هایی برای نگهداری باقلا سبز به مدت طولانی
برای نگهداری باقلا سبز به مدت طولانی، می توانید باقلا را خشک یا فریز کنید. طریقه خشک کردن و فریز کردن باقلا سبز را در ادامه توضیح می دهید.

طریقه فریز کردن باقلا سبز
پس از خریداری باقلا سبز با کیفیت پوست آن را جدا کنید.
باقلا ها را تمیز بشویید.
در یک قابلمه آب بریزید وروی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
باقلاهای شسته شده را درون آب جوش بریزید تا به مدت 3 دقیقه بجوشد.
توجه کنید اگر مقدار آب و مقدار باقلا سبز متناسب نباشد ، پس از اضافه کردن باقلا سبز جوشیدن آب متوقف می شود.
پس از دقیقه ، باقلا سبز، را در آبکش بریزید و بگذارید سرد شود.
سپس باقلاها را بسته بندی کنید و به فریزر انتقال دهید.
برای دیرتر خراب شدن باقلا حجم بسته آن را کمی بزرگ یا به اصطلاح چاق بگیرید.
چرا باید قبل از فریزر کردن باقلا کمی آنها بپزیم ؟
جوش دادن باقلا سبز برای حفظ رنگ سبز باقلاها و جلوگیری از تغییر رنگ سبز به قهوه ای مهم است. این کار باعث میشود که بافت باقلا کمی نرم شده و بعد از آب شدن یخ و بعد از پخت کامل سفت نباشد، و طعم و حس تازگی در دهان حس شود.

مدت زمان نگهداری باقلا خام در فریزر
مدت زمان نگهداری باقلا سبز در فریزر 12- 8 ماه و در دمای 18- درجه سانتیگراد است.

راه تشخیص سالم بودن باقلا در فریزر چیست ؟
بهترین راه تشخیص باقلا سالم از نوع ناسالم آن، بو کردن آن است.

روش خشک کردن باقلا
باقلا خشک نیز مانند باقلا تازه خواص فراوانی دارد. برای نگهداری باقلا سبز به مدت طولانی می توانید باقلاها را خشک کنید. برای خشک کردن باقلاها و مصرف آنها در زمستان کارهای زیر را انجام دهید :

برای خشک کردن باقلا تازه آنرا را از غلاف جدا نموده و یا نصف کنید.
باقلاها را بدون اینکه بشویید، بر روی پارچه‎ای پهن و جلوی پنکه بگذارید.
باقالا ها را هر دو ساعت یکبار، زیر و رو کنید تا خشک شوند.
در هنگام استفاده، باقلا ها را بشویید وسپس استفاده کنید.

نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید