صبر کن چی؟ آیا می توانید سیب ها را فریز کنید؟ خام؟ بدون آشپزی؟ بدون اینکه آنها را به سس سیب تبدیل کنید؟
بله، مطمئناً می توانید! اگر سیب های زیادی دارید، فریز کردن آنها می تواند گزینه خوبی برای شما باشد.
داشتن مقداری سیب یخ زده ریختن آنها را در محصولات پخته شده یا اسموتی ها بسیار آسان می کند. پس از ذوب، سیب های یخ زده می توانند بافت متفاوتی داشته باشند و بهتر است به جای مصرف خام، به صورت پوره یا در محصولات پخته شده استفاده شوند.
نحوه استفاده از سیب یخ زده
در اسموتی مانند این اسموتی پای Apple
در یک پای سیب
در کلوچه هایی مانند مافین های کرامبل توت فرنگی سیب
در ترد مانند این یک وعده سیب ترد
در یک Daiquiri سیب منجمد
در یک کمپوت سیب، مناسب برای رویه پنکیک و وافل
چگونه سیب را فریز کنیم
سیب پوست کنده و ورقه شده آماده برای انجماد
مرحله اول: سیب های خود را پوست بگیرید و هسته بگیرید. من سیب هایم را به یک هشتم برش دادم، اما اگر برای چیزی شبیه پای سیب، برش های نازک تری می خواهید، آن ها را کوچکتر ببرید!
مرحله دوم: برش های سیب را به مدت 5 دقیقه در حمام آب لیمو خیس کنید. 4 فنجان آب + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو.
مرحله سوم – آبکشی کنید. یا سیب ها را در یک آبکش بریزید یا بگذارید روی یک ورقه پخت که یک طرف آن قرار دارد بنشینند.
مرحله چهارم: روی یک ورقه پخت با پوشش روغنی بچینید.
مرحله پنجم – به مدت 4 ساعت – یک شبه فریز کنید.
سیب های یخ زده به کیسه فریزر سیلیکونی منتقل می شوند
مرحله ششم- به کیسه فریزر با برچسب محتویات و تاریخ انتقال دهید. همیشه برچسب بزنید! شما تعجب خواهید کرد که چقدر سخت است که ببینید چه چیزی در کیسه ها یک بار منجمد شده است. برای خارج کردن هوای اضافی از کیسه، می توانید از نی برای مکیدن آن استفاده کنید.
مرحله هفتم – فریز کردن تا 1 سال!
پرسش و پاسخ
سیب یخ زده برای چه مدت مفید است؟ تا زمانی که آب سیب ها را خوب انجام دهید و تا حد امکان هوا را از کیسه های فریزر خارج کنید، سیب های یخ زده برای یک سال کامل در فریزر خوب هستند!
آیا لازم است سیب های یخ زده را قبل از استفاده از آنها آب کنید؟ برای اکثر دستور العمل هایی که می توان از سیب های یخ زده استفاده کرد، نیازی به آب کردن آنها نیست. اسموتیها، کلوچهها، پایها، چیپسها، سیبهای یخزده میتوانند درست به صورت منجمد بروند.
آیا سیب های یخ زده قهوه ای می شوند؟ تا زمانی که برش های سیب خود را در مخلوط آب لیمو/آب خیس کنید، سیب های شما قهوه ای نمی شوند. همچنین مشخص شده است که آب نمک (2 قاشق غذاخوری حل شده در 10 فنجان آب) در جلوگیری از قهوه ای شدن سیب ها موثر است.
سیب ها را پوست بگیرید و هسته بگیرید. من سیبهایم را به یک هشتم برش دادم، اما اگر میخواهید برشهای نازکتری برای استفاده در محصولات پخته استفاده کنید، آنها را کوچکتر ببرید!
برش های سیب را به مدت 5 دقیقه در حمام آبلیمو خیس کنید. 4 فنجان آب + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو.
زه کشی. یا سیب ها را در آبکش بریزید یا با قاشق سوراخ دار بیرون بیاورید. اجازه دهید آنها را روی یک ورقه پخت که در یک طرف قرار گرفته است بنشینند تا کاملاً آب آن گرفته شود.
روی یک ورقه پخت بزرگ بچینید. من عاشق این نیم ورق های نانوایی هستم .
4 ساعت – یک شب در فریز کنید.
به کیسه فریزر با برچسب محتویات و تاریخ انتقال دهید. تصویر در این پست این کیسه های فریزر سیلیکونی قابل استفاده مجدد است .
فریز کردن تا 1 سال!