روش اول:
ماهی را روی تخته گوشت قرار دهید و با چاقوی تیز چند برش کم عمق در امتداد ستون فقرات ایجاد کنید.
از دم ماهی شروع کنید و چاقو را زیر پوست قرار دهید.
پوست را به آرامی از گوشت جدا کنید و با حرکات کششی به سمت سر ماهی حرکت کنید.
مراقب باشید که گوشت را برش ندهید.
اگر پوست به راحتی جدا نمی شود، می توانید از پشت چاقو برای کمک به جدا شدن آن استفاده کنید.
این کار را برای طرف دیگر ماهی تکرار کنید.
روش دوم:
ماهی را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شود.
ماهی را از فریزر خارج کرده و روی تخته گوشت قرار دهید.
از یک پوست کن استفاده کنید تا پوست ماهی را از دم به سمت سر جدا کنید.
اگر پوست کن ندارید، می توانید از پشت چاقو استفاده کنید.
این کار را برای طرف دیگر ماهی تکرار کنید.