زمان آماده سازی: 20 دقیقه زمان پخت: 20 دقیقه
دستور تهیه سوپ اسفناج خامه ای
مواد لازم (4 عدد)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون (120 کالری)
1 پیاز بزرگ، خرد شده (60 کالری)
2 حبه سیر خرد شده (10 کالری)
1 پوند اسفناج تازه (حدود 450 گرم)، شسته و خرد شده (104 کالری)
4 فنجان آب سبزیجات (حدود 1 لیتر) (80 کالری)
1 فنجان خامه غلیظ (حدود 240 میلی لیتر) (821 کالری)
نمک به مزه (0 کالری)
فلفل به میزان دلخواه (0 کالری)
تقریباً 1195 کالری در کل دستور غذا، 299 کالری در هر وعده.
روش
روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط (حدود 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت) گرم کنید.
پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا شفاف شود.
سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا سیر معطر شود.
اسفناج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا پژمرده شود.
آب سبزیجات را در آن بریزید و حرارت را به مقدار زیاد افزایش دهید (حدود 200 درجه سانتیگراد یا 392 درجه فارنهایت). مخلوط و جوش بیار.
حرارت را کم کنید (حدود 120 درجه سانتیگراد یا 248 درجه فارنهایت)، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه بجوشد.
از مخلوط کن غوطه وری برای پوره کردن مخلوط استفاده کنید تا یکدست شود. اگر مخلوط کن غوطهوری ندارید، میتوانید مخلوط را به صورت دستهای به یک مخلوطکن معمولی منتقل کنید و به این ترتیب آن را پوره کنید.
خامه غلیظ، نمک و فلفل را هم بزنید. 5 دقیقه دیگر به جوشیدن سوپ ادامه دهید و هر از گاهی هم بزنید.
سوپ را بچشید و در صورت لزوم چاشنی آن را تنظیم کنید. سوپ اسفناج خامه ای را گرم سرو کنید.
از این دستور العمل آسان و خوشمزه لذت ببرید، که برای یک شام آرام پس از یک روز پرمشغله عالی است.
ایجاد یک سوپ اسفناج خامه ای سالم تر
چه کسی می گوید خامه باید ناسالم باشد؟ با انجام چند جایگزین ساده، میتوانید سوپ اسفناج خامهای خود را بدون کاهش طعم و مزه سبک کنید – در اینجا به این صورت است:
خامه را با ماست یونانی جایگزین کنید – این ماست سرشار از پروتئین است و به سوپ شما بافت خامه ای می دهد.
از یک انبوه اسفناج اضافی استفاده کنید – اسفناج کم چرب و سرشار از فیبر رژیمی است، که آن را راهی عالی برای جذب مواد مغذی بیشتر در ظرف شما می کند.
آبگوشت کم سدیم را انتخاب کنید – این به کاهش محتوای کلی سدیم سوپ شما کمک می کند و به سلامت قلب کمک می کند.
سوپ اسفناج خامه ای خود را تازه نگه دارید
سوپ اسفناج خامه ای تازه پخته شده می تواند حدود سه تا چهار روز در یخچال بماند. حتما آن را در ظروف دربسته نگهداری کنید تا تازگی خود را حفظ کرده و از هرگونه بوی ناخواسته یخچال بر طعم آن جلوگیری کنید.
اگر می خواهید آن را برای مدت طولانی تری نگه دارید، سوپ را فریز کنید. تا چند ماه خوب است – فقط یک شب در یخچال یخ زدایی کنید تا دوباره از آن لذت ببرید.
سوپ اسفناج خامه ای خود را با هم ترکیب کنید
یکی از لذت های سوپ این است که وقتی صحبت از طرفین می شود، چقدر می تواند همه کاره باشد.
برای سوپ اسفناج خامهای، میتوانید با خمیر ترش یا سالاد جانبی سرو کنید تا کمی ترد اضافه کنید.
مرغ کبابی یک مکمل پروتئینی عالی است اگر به دنبال این هستید که وعده غذایی را قابل توجه تر کنید.
در مورد نوشیدنی ها، یک لیوان شراب سفید مانند Sauvignon Blanc به طرز شگفت انگیزی با این سوپ جفت می شود. طعم ترد و با طراوت آن مکمل طعم خامه ای و غنی سوپ است.