آیا به دنبال دستور پخت پیتزای آسان و خوشمزه هستید؟ جلوترش رو نگاه نکن! در این مقاله طرز تهیه پیتزای کلاسیک مارگریتا را به شما آموزش می دهیم.
این کلاسیک ایتالیایی یک پیتزای ساده و خوشمزه است که با سس گوجه فرنگی تازه، پنیر موزارلای تازه و ریحان تازه درست می شود. این یک انتخاب عالی برای یک شام سریع در شب یا یک وعده غذایی ویژه آخر هفته است.
این پیتزا به راحتی درست می شود و می توان آن را با هر نیاز غذایی سازگار کرد. میتوانید از خمیر پیتزای فروشگاهی استفاده کنید یا خودتان با استفاده از چهار ماده اولیه آن را درست کنید:
آرد (500 گرم)
مخمر (1 قاشق چایخوری)
نمک (1 قاشق چایخوری)
آب (250 میلی لیتر)
همچنین دستورالعمل های دقیقی در مورد نحوه مونتاژ و پخت پیتزا ارائه خواهیم داد. قبل از شروع مطمئن شوید که همه مواد خود را آماده کرده اید.
بیایید با دستور پخت پیتزا مارگریتا شروع کنیم! برای یادگیری نحوه ساخت این کلاسیک ایتالیایی در خانه، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم (4 عدد)
خمیر پیتزا 1 پوند
1/4 فنجان سس گوجه فرنگی
4 اونس پنیر موزارلا، ورقه شده یا خرد شده
1/4 فنجان پنیر پارمزان تازه رنده شده
4-6 برگ ریحان تازه، پاره شده
روغن زیتون اضافی
نمک کوشر
فر از قبل با دمای 450 درجه فارنهایت گرم شده است
روش
1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. روی سطحی که کمی آرد پاشی شده، خمیر پیتزا را به صورت گرد 13 اینچی باز کنید. خمیر را روی یک ورقه پخت یا سنگ پیتزا قرار دهید.
3. سس گوجه فرنگی را روی خمیر پخش کنید و یک حاشیه 1/5 اینچی در اطراف لبه بگذارید. پنیر موزارلا و پارمزان را روی آن ریخته و نمک بپاشید.
4. به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شده و حباب دار شود و پوسته آن قهوه ای طلایی شود، بپزید.
5. از فر خارج کنید و روی آن را با برگ های پاره شده ریحان، کمی روغن زیتون و مقداری نمک اضافه کنید.
6. برش بزنید و گرم سرو کنید.
منشا پیتزا مارگریتا
پیتزا مارگریتا یک غذای کلاسیک ایتالیایی است که گفته می شود در سال 1889 به افتخار ملکه مارگریتا ساووی ساخته شده است.
گفته می شد که پیتزا با سس گوجه فرنگی قرمز، موزارلای سفید و ریحان سبز شبیه رنگ های پرچم ایتالیا است.
امروزه یکی از محبوب ترین انواع پیتزا در جهان است.