زمان آماده سازی این غذای ساده : 15 دقیقه زمان پخت: 20-25 دقیقه
سالاد سزار مرغ
مواد لازم (4 عدد)
2 سینه مرغ بدون استخوان و پوست (حدود 500 گرم یا 1.1 پوند)
1 سر کاهوی رومی (حدود 250 گرم یا 0.55 پوند)
1 فنجان کروتون (حدود 30 گرم یا 1 اونس)
1/2 فنجان پنیر پارمزان، رنده شده (حدود 45 گرم یا 1.5 اونس) بر ثانیه
2 حبه سیر، خرد شده
3 قاشق غذاخوری مایونز (حدود 40 گرم یا 1.4 اونس)
1 قاشق غذاخوری آب لیمو (حدود 15 میلی لیتر)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون (حدود 30 میلی لیتر)
1/2 قاشق چایخوری سس ورسترشایر (حدود 2.5 میلی لیتر).
1/4 قاشق چایخوری خردل دیژون (حدود 1.25 میلی لیتر)
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
کل کالری در هر وعده: 450
روش
فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد (392 درجه فارنهایت) گرم کنید.
سینه های مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید، سپس آنها را روی سینی فر قرار دهید.
مرغ را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید یا تا زمانی که کاملا بپزد.
در حالی که مرغ در حال پختن است، کاهو رومی را بشویید و خرد کنید، سپس آن را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
در یک کاسه کوچکتر، سیر خرد شده، سس مایونز، آب لیمو، سس Worcestershire و خردل دیژون را با هم مخلوط کنید تا سس سزار درست شود.
پس از پخته شدن مرغ، اجازه دهید چند دقیقه خنک شود، سپس آن را به صورت نوار برش دهید.
مرغ، کروتون و پنیر پارمزان را به کاسه با کاهو اضافه کنید.
سس سزار را روی سالاد بپاشید و به آرامی همه چیز را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شود.
سالاد را بین چهار بشقاب تقسیم کنید، سپس در صورت تمایل هر قسمت را با کمی روغن زیتون بپاشید.
سالاد سزار مرغ را بلافاصله سرو کنید و در صورت تمایل با پنیر پارمزان اضافی تزئین کنید.
از این سالاد سزار مرغ با طراوت و ساده و در عین حال خوش طعم لذت ببرید. این برای روزهای شلوغی که می خواهید یک غذای خوشمزه سریع و سریع می خواهید بسیار مناسب است.
درست کردن سالاد سزار مرغ سالم
برای کسانی که به دنبال ایجاد یک نسخه سالمتر از سالاد سزار سنتی هستند، میتوانید تغییراتی را انجام دهید.
سس معمولی را با یک سس کم چرب جایگزین کنید یا از ماست به عنوان پایه یک سس خانگی استفاده کنید.
برش های لاغر مرغ را انتخاب کنید و برای تقویت بیشتر تغذیه، سبزیجات بیشتری مانند گوجه فرنگی، فلفل یا خیار به آن اضافه کنید.
نگهداری سالاد سزار مرغ
پس از آماده شدن، سالاد سزار مرغ شما را می توان تا دو روز در یخچال نگهداری کرد. مهم است که سالاد را در یک ظرف در بسته نگه دارید تا تازگی آن را حفظ کنید.
به خاطر داشته باشید که سالادهای همراه با سس به مرور زمان خیس میشوند، بنابراین در نظر داشته باشید که سس را جداگانه نگهداری کنید و زمانی که آماده خوردن هستید آن را بمالید.
پیشنهادات جفت برای سالاد سزار مرغ شما
هنگام سرو سالاد سزار مرغ، نان غلات کامل یا نان سیر را به عنوان همراه در نظر بگیرید.
برای نوشیدنیها، یک شراب سفید روشن مانند Sauvignon Blanc یا یک رز ترد کاملاً جفت میشود. برای گزینه های غیر الکلی، چای سرد یا آب دم کرده با مرکبات و گیاهان را در نظر بگیرید.
تهیه سریع سالاد سزار مرغ
درست کردن سریع سالاد سزار مرغ به این معنی نیست که باید طعم آن را به خطر بیندازید. برش های مرغ از قبل پخته شده یا مرغ جوجه گردان می تواند زمان پخت شما را به طرز چشمگیری کاهش دهد.
علاوه بر این، استفاده از یک پانسمان کمچرب را در فروشگاه در نظر بگیرید.
اما اگر در آخر هفته وقت بیشتری دارید، می توانید مرغ و سس خانگی را از قبل آماده کرده و جداگانه در یخچال نگهداری کنید.
استفاده از باقی مانده سالاد سزار مرغ
اگر سالاد سزار مرغ باقی مانده است، می توانید به راحتی آن را به یک بسته بندی برای ناهار روز بعد تبدیل کنید.
علاوه بر این، افزودن باقیمانده آن به پاستا یا پر کردن آن در نان پیتا میتواند یک وعده غذایی خوشمزه دیگر را درست کند. فقط مطمئن شوید که باقیمانده سالاد را ظرف دو روز مصرف کنید تا فاسد نشود.