مواد لازم برای دستورالعمل تهیه کتلت سرخ شده درون فر
- 500گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز که به قطعات بسیار ریز و کوچک برش خورده است.
2 حبه سیر له شده
یک عدد تخم مرغ
1 لیوان پودر سوخاری
یک قاشق دسر خوری زیره
½قاشق دسر خوری فلفل سیاه
نمک ½ قاشق چای خوری
½قاشق دسر خوری فلفل قرمز آسیاب شده
2 قاشق سوپخوری روغن مایع یا روغن زیتون در صورت تمایل
دستورالعمل تهیه کتلت سرخ شده درون فر چگونه است!؟
گوشت چرخ کرده را به یک کاسه عمیق اضافه کنید. پیازها را اضافه کنید. تخم مرغ را اضافه کنید.
آرد سوخاری را هم اضافه کنید.
زیره، پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.
بعد از حدود 6-7 دقیقه ورز دادن به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
پاتیل های استراحت شده را شکل دهید.
کاغذ روغنی اضافه کنید یا ظرف پخت خود را روغن بزنید.
کوفته ها را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید. روی آن روغن بپاشید. حدود 25-30 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود. نوش جان!
درباره غذای کتلت
کُتلت (به فرانسوی: côtelette)، شامی یا کباب فرنگی یکی از غذاهای پُرسی است. این غذای پرطرفدار از گوشت، سیبزمینی و پیاز تهیه میشود، طعم کمی چرب و گوشتی دارد و معمولاً بدون برنج و با نان و بهصورت داغ سِرو میشود. کُتلت را میتوان بهعنوان غذای آماده، غذای سفر یا ساندویچ سرد نیز مصرف کرد. انواع کتلت با گوشت چرخشدهٔ گوسفند، گوساله، مرغ، ماهی تهیه میشود.
واژه کتلت ریشهٔ فرانسوی دارد و نخستین بار در سال ۱۶۸۲ استفاده شدهاست. خاستگاه این شیوه پخت که از گوشت چرخکرده استفاده میشود مربوط به روسیه سده نوزدهم است جایی که یک مهمانخانهدار روس به نام پوژارسکی در شهر تورژوک این شیوه پخت را ابداع کرد و به کتلت پوژارسکی معروف شد. کتلت پوژارسکی حاوی نان به همراه تکههای گوشت گوساله یا مرغ است که درون آن مقدار زیادی کره بکار میرود.