غذای ساده یا همان غذای معمولی و روزمره، غذایی است که برای بسیاری از افراد در سراسر جهان مهم است. غذای ساده برای تأمین نیازهای روزانه بدن و حفظ سلامتی بسیار مهم است. این نوع غذاها برای رفع گرسنگی، افزایش انرژی و بهبود عملکرد بدن بسیار مفید هستند. همچنین، غذای ساده از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه است. این نوع غذاها به راحتی در خانه تهیه میشوند و میتوانند با تنوع و انواع مختلف، هر روز برای شما و خانوادهتان طبخ شوند. در تهیه غذای ساده، مواد اولیه سالم و تازه بسیار مهم هستند. همچنین، استفاده از روشهای پخت سالم و بهداشتی نیز برای حفظ سلامتی بسیار حائز اهمیت است. غذای ساده همچنین میتواند برای کاهش وزن و حفظ سلامتی بسیار مفید باشد. با توجه به اینکه غذای ساده کمترین مقدار چربی و قند را دارد، مصرف آن به عنوان یک رژیم غذایی سالم و موثر برای کاهش وزن بسیار مفید است
کله جوش اصفهانی
کله جوش نسخه اصفهانی بدون گوشت است. برای اجرای مراحل طرز تهیه کله جوش مواد زیر لازم است.
مواد لازم برای کله جوش اصفهانی
مواد اولیه مقدار لازم
کشک ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
مغز گردو خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه کله جوش اصفهانی
پیازها را نگینی خرد کرده و در تابهای با روغن داغ بریزید.
زمانی که پیازها طلایی رنگ شدند نمک، زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. اجازه دهید مواد به خورد یکدیگر بروند.
گردوی خرد شده را به پیاز اضافه کنید.
در تابه دیگری روغن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که روغن داغ شد حرارت را ملایم کنید و نعناع خشک به تابه اضافه کنید.
به محض آنکه کمی تغییر رنگ داد آن را از روی حرارت بردارید. اگر نعناع خشک را طولانی مدت تفت دهید تلخ میشود.
به ترکیب پیاز و گردو دو پیمانه آب اضافه کنید. زمانی که آب به جوش آمد نعناع داغ را در آن بریزید.
حالا زمان آماده کردن کشک است. کشک را سابیده و با یک پیمانه آب مخلوط کنید. زمانی که کشک رقیق شد آن به بقیه مواد اضافه کرده و مدت کوتاهی اجازه دهید بجوشد.
کله جوش شما آماده است. آن را در یک کاسه ریخته و با پیاز داغ و گردو تزیین کنید. نوش جان.
نکات تکمیلی
انرژی: ۱۹۰ کیلوکالری در ۱۰۰ گرم
زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۶۰ دقیقه
مواد اولیه مناسب برای: ۴ نفر